ysnkaplan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@hardlower; öncelikle merak ettim vergi levhanız varmı ? peki ya YS belgesi ? şuan yardımcı olmak adına satış yapmaya çalışıyorsunuz da ? sadece burda değil farklı forumlarda da gördüm ve birşey demedim ancak bu kadarı fazla.. bunu da geçiyorum yinede sitenizi inceledim yardımcı olmak istiyor dedim.. ancak w@rez tema , lisanssız whmcs panel , lisanssız cpanel , ve hostlab yapısında bulunan bir site.. ürünleriniz ne ? sınırsız reseller alıp bunu satmanız mı ? @alicangunduz; burda bir sorun yaşadığını buna nasıl çözüm üretebilirim diye soru soruyor, siz burda bir felakete çekiyorsunuz.. umarım aynı şeyi başkalarına da yapmıyorsunuzdur umarım...
@alicangunduz; konusu altinda tartisma yaratmak istemiyorum ozur dilerim ancak iftira atildigi icin cevap hakkimi kullanmak istiyorum.

@ysnkaplan; Pardon ama w@rez tema yada lisanssiz Cpanel kullandigimizi nerden cikarttiniz acaba? Iftira atmaya utanmiyor musunuz? Yada hostlab alt yapisi kullandigimizi nerden cikarttiniz? Yada kullaniyorsakta @HostLAB; lisanssiz cpanel satan merdiven alti bir firma mi ? Karalamaya ve asagilamaya yonelik herhangi bir karsiligi bulunmayan iftiralarinizdan dolayi ozur dileyip yazdiginiz karalamaya yonelik yazilarinizi silmezseniz forum kurallarina aykiri oldugu icin yonetime sikayette bulunacagim.