Hocam öncelikle geçmiş olsun umarım iki tarafta sorunsuz sıkıntısız şekilde atlatır
Konuyu baştan sona okuma şansım olmadı
Faturalara baktınız mı Kullanmış olduğunuz hizmetler için mı kesilmiş?
Kullandığınız hizmetler için kesildi ise ödemelerinizi eksik yaptığınız zaman hiç akliniza takılmadı mı neden eksik diye
Faturalar oldukça fazlaydı zamanla düşürdü firma. İçinde benim hizmet alıp kesmedikleri ve hizmet almadığım faturalar karışık şekilde bulunmakta.
Yok eksik yapmıyor görünüyorum. Çünkü bana çıkan fatura her ay ilk başladığım günden bugüne düzenli miktarlarda yükseliyor ve fark edilmiyor. Ani bir yükseliş faturalar da yok. Bunun nedeni de cpanel 172 tl den 300 TL ye çıkıyor bu arada firma ip leri eklemiyor faturaya ve fatura yansıyan c panel fiyat artışı ip ücretleri gibi fatura tutarında eşitleniyor. Bende zaten faturayı panelden dahi takip etmiyorum mail geliyor faturanız oluşturuldu diye girip ödeme yapıyorum. Firma ile 3-4 ay değil 2,5 yıl çalışınca her şey normaldir diye ilerliyoruz anlayacağınız böyle hocam.
Not: Firma ile birlikte şu anda orta yolu bulmaya çalışıyoruz. İki taraflı mağduriyetin ortadan kalkması için görüşmeler avukatları ile yapılmakta. Burdan geri bildirim yapacağım.