Merhaba arkadaşlar.
Bu konu malesef uzun süredir mücadele ettiğimiz konulardan biridir. Temelinde firmaların bilgisizliği ve bunu kendilerine koz olarak kullanan kendilerini google partner ajansı olarak tanıtan ve gerçekte sadece firma rehberi sitesi işleten bir ofiste sayıları 10 kadar olan ve hergün 1000lerce çağrı ile işletmeleri arayarak tehtitvari konuşarak ikna ettikleri kişilere sözleşme gönderiyorlar kapıda ödeme olarak zaten aldıgınızda parayı ödemıs oluyorsunuz ve içinden fatura cıkmaz sadece sozlesme cıkar oradada derki şu sıtede reklamınız su sekılde gorulecek görulurse yıne sanslısınızdır en azından reklama para verdım sayarsınız bu şekilde para kazanmaya çalışan nitelikli dolandırıcılardan oluşmaktadır. özünde google benim işletmem tamamen ücretsiz bir platformdur. İşletmenizi
buradan kendinizde ekleyebilirsiniz. Şahsım olarak Google benim işletmem güvenilir doğrulayıcı ve google güvenilir street view fotoğrafçısı olarak ( Google My Business Trusted Verifier) ve ( street view Phptpgraper) 1 yıldır işletmelere profesyonel olarak Google benim işletmem hesabı oluşturma Yönetim etkin kullanma Street view 360 derece sanal tur gibi ücretli hizmet veriyorum ve her hizmetimi sözleşme ve fatura karşığı Google 3. taraflarla çalışma politikalarına uygun olarak yapıyorum. ve müşterilerim beni 1. sorumlu olarak tanıyor kendilerini özenle bilinçlendiriyorum bu konuda sizlerde profesyonel olarak bu işi yapıyorsanız mutlaka müşterilerinizi bu konuda bilinçlendirmelisiniz sizlerde biliyorsunuz ki türkiye halen bu konuda çok geride özellikle esnaflarımız kaldı ki çok büyük firmalar dahi inanıyor buna.