0850 473 09 57 bu numaradan defalarca arandım Google haritalar için ücret talep ediyorlar, detayları paylaşıyorum.

Google haritalarda kayıtlı olan firmanız silinecektir, silinmemesi için 1'i tuşlayınız vb. diye ses kayıtı çıkıyor.
Daha sonra 1'i tuşladığınız için 0212 824 03 28 buradan aranıyorsunuz:

- Merhaba Google'dan arıyorum sizi geçen sene bir kayıt yapmışız bu sene ücretli oldu Google haritalardan silinmek istemiyorsanız 250 TL ödemesi var, hediye olarak da 5 anahtar kelime seçeceksiniz tüm ayarları biz yapacağız vb.
- Merhaba bilgilendirme için teşekkür ederim, Google bildiğim kadarıyla ücret talep etmez siz ajans olabilir misiniz?
- Evet Google anlaşmalı bir ajansız ve bu şekilde bir hizmet veriyoruz.
- Google'dan aradığınızı söylemiştiniz? Ajans ismi nedir?
- Yeşil Medya ( her defasında farklı bir isim söyleniyor )
- Şuan bilgisayar başındayım Google üzerinde arama yapıyorum size ulaşamıyorum, telefon numaralarınızda çıkmıyor!?
- Dıt Dıt Dıt....

Telefon kapanıyor.

Arkadaşlar bizde bu işlerden ekmek yiyen insanlarız.

Müşterilerimize web tasarım ve yazılım hizmetleri veriyoruz, bu tarz işlerden anlamadıkları için haritalar vb. konularda da ücretsiz olarak destek veriyoruz.

Şimdi sorun nedir?

Müşterilerimi de arıyorlar sonra bir kaçı para ödedik diyor, bir kaçı telaşa düşüp beni arıyor sen nasıl iş yapıyorsun hani ücretsizdi haritalar vs. şeklinde benimle atışmaya kalkıyorlar.

Kim bu insanlar?

Meslektaşlarım aynı sorun ile karşılaştı mı öğrenmek istiyorum.