Selamlar bu sorun beni gerçekten sıkmaya başladı. hesabı açtım reklamı çıktım 9 saat - Şu anda reklamınızın neden gösterilmediğini belirleyemiyoruz. hatasını bekledim. Düzeldi reklamlar yayınlandı.
14 Tl günlük bütçe vardı. 100 TL'ye çıkardım bütçeyi tekrardan aynı hata çıktı. 2 gün bekledim az önce bakayım dedim reklam gösterime girdi, 2 dakika sonra yeniden aynı hata geldi. Bu sorunun çözümü nedir arkadaşlar cidden usandırdı artık. İncelemeyse yazsın oraya inceleme görelim belirleyemiyoruz yazıyor ayarlarda bir şey mi yaptım sanıyorum saçmalık resmen.
Genel bir problem bu değişiklik yapmadan beklerseniz düzelecektir.
Bilerek yeni açılmış bütün adwords hesapları için uzun incelemeler yapılıyor hem etkiletlerden tutun reklam verilen site, ödeme tipi, ödeme yöntemi, kredi kart ve hesap sahibi tutarlılığı gibi. Yanii hesap yeniyse bir süre boyunca olacak işlemler bunlar.
Bütçe gibi çok büyük dengesizlikler olmadığı sürece 2-3 aylık aktif hesaplarda pek inceleme olacağını düşünmüyorum.
Cevap yazan arkadaşlara teşekkürler. Hala hata devam ediyordu, adwords canlı desteğe bağlandım. Sıralamaya girerken inceleme bitti. İlgisi var mı bilmiyorum
Malesef suan inceleme sıklığı genel bir durum hesabın yeni veya eski olması ne yazikki çözüm değil tek çözüm daha önce 7-8 k üstü ödeme yapmış ve hala ayni kart tanımlı hesaplar incelemeden kaçabiliyor
Arkadaşlar dün telefonla destek ekibi ile görüştüm yeni algoritma hayırlı olsun.
Şu an test aşamasındaki yeni çalışma mantığını devreye alıyorlarmış yavaş yavaş.
Önceden günlük bütçe bitene kadar tüm hızı ile reklam yayınlanırdı. (Hızlandırılmış seçeneği) öğle saatlerine doğru bütçe biter kenara çekilirdik.
Şimdi yeni sistemde günlük bütçeyi tüm güne yayıyorlar. Ara ara reklamlarını göstererek gün genelinde yayacak.
Hızlandırılmış seçeneği şu an aktif olarak çalışmıyor. Tbm'yi güzel analiz ederek verin. yoksa yaptığınız her hamlede sistem yeniden rekabeti öğrenmeye çalışıyor. Öğrenme süresince reklam gösterimi yapmıyor. Önceden deneme yöntemi ile tbm yi belirliyorduk şimdi araç kullanmak zorundayız. aklınızda olsun.