Öncelikle geçmiş olsun hocam. Sizin yaşamış olduğunu durumu birçok defa yaşadım ancak 220v bu şekilde tutmaz. 220v örneğin yuvarlak birşeyi avuç içinize aldığınızda ve elektrik çarptığında tutar ve öldürür. Çünkü çarpa esnasında kaslarınız kasılır, elinizi açamazsınız ve böylelikle organlar iflas eder.
Direkt akım kablodan geliyor ama güzel tecrübe oldu bakan
Çok geçmiş olsun hocam. Ayrıca şu konuda da gördüm ki halkımız bu tarz konularda gerçekten çok bilgisiz, herkes kulaktan dolma bilgilerle konuşuyor.
Teşekkürler hocam.Demekki millet fantezi olsun diye elini prize sokuyor.
Ben küçükken ufak anahtarlı kumbaralar olurdu o anahtarların birini prizin bi deliğine diğerini öbür deliğe sokardım 😂 önce hafif bi titreme sonra şalter atardı çok hoşuma giden bişeydi bu 😂😂😂
Güzel fantezi
Önceden gitar çalamıyordum şimdi çalıyorum Teşekkürler 220V
Geçmiş olsun aykut hocam dikkat kendine bir kurşun döktür
Çok teşekkürler bendeki bu şans olduğu sürece kurşun başımıza dökülür.
Aman hocam dikkat, size ihtiyacımız var 😊
Teşekkürler reis.
Aykutum geçmiş olsun aman dikkat et sen bize lazımsın 😁
EyvAllah abi sağolasın.
Geçmiş olsun. Takıma hoş geldiniz.
Teşekkürler.Hoşbulduk
EyvAllah reis.
220V öldürmez , güldürür.
Valla beni hiç öldürmedi.
Geçmiş olsun hocam.
Bundan 10 sene önce teknik lise yıllarımda tesisat dersinde yan tarafımda ki arkadaşım hoca yokken yaptığı tesisatın doğru olup olmadığını kontrol etmek istedi. Fiş takılı olmadan kabloları direkt prize sokmuştu. Tek sorun ince kablolarla hafif tesisat yapıyorduk

220V biraz fazla gelmişti haliyle. Çatır çatır yanan tesisat + korkuyla elini kablolara atıp titeremeye başlayan arkadaş

+ içeri koşarak giren bölüm şefi. Sonuç olarak 11 kişi sınıfça sıra dayağı yemiştik o arkadaş yüzünden

O günden beri elektriğe karşı çok dikkatliyim.
1 musibet 1000 nasihatten iyidir diyelim.
Sizinki daha iyiymiş
EyvAllah reis.
220 Volt nedir arada eğlencesine alır oynarım. 😂
Çok elektrik çarptı, aile mesleği olduğundan dolayı. Öldürmüyor birşey olmaz.
Süründürüyor ama
Geçmiş olsun hocam elektrik saçabiliyor musunuz şuan
Çok teşekkürler.
Alev çıkartabiliyorum ve telefonu elimle şarj edebiliyorum.