Biz reklam veriyoruz, müşterilere saatlerce villaları anlatıyoruz, bilgi veriyoruz, onların sorularını cevaplıyoruz... Reklam bütçeleri, stratejileri, sosyal medya çalışmaları... Her şeyi yapıp, en sonunda müşteri kesin karar verince, ikna edilince ilgili firmalara ve ev sahiplerine yönlendirip tamamlıyoruz.
Ayrıca bir saniye ya, şirketiz ve danışmanlık hizmeti sunuyoruz. VİLLA KİRALAMA SEKTÖRÜNE GİRMEK İSTEYENLERE 2.000 TL KARŞILIĞINDA DANIŞMANLIK HİZMETİ VERECEĞİZ! Faturalı ve özel danışmanlık hizmetidir. SİZE NE? LÜTFEN BU MESAJDAN SONRA DAHA FAZLA YORUM YAZMAYINIZ!
Merhaba
Bu tanımınız emlak danışmanlığı olmuyor mu?Yani tanım olarak siz ilan sitesi değilsiniz, emlak danışmanı da değiliz diyorsunuz. Ancak elinizde sahipleri başkaları olan emlak portföyü var ve siz onu pazarlıyorsunuz. Yani emlak komisyoncuların yaptığı iş, en azından bana öyle geldi.
Sizden rica etsem bana web site adresinizi göndereblirmisiniz, incelemek istiyorum. Ayrıca hangi bölgelerde çalışıyorsunuz. Bende yazlık bir bölgede yaşıyorum. Portföyünüze ciddi miktarda katkı yapabilecek durumdayım.