eensdvr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba hocam, hosting alırken güven duyulması önemli bir konu gerçekten de. ben yaklaşık 2013'ten bu seneye kadar hep ihs ile çalışıyordum hosting konusunda. sevdiğim bir arkadaşımın tavsiyesi ile güzel hosting'i denedim ve sundukları hizmette gerçekten dört dörtlükler. ihs'yi kötülemek istemiyorum, onların verdikleri hizmet de çok güzel. ama güzel hosting'in kontrol panelinin kullanışlılığı kesinlikle ön plana çıkıyor benim için.

önümüzdeki bir kaç gün içerisinde tasarımı subdomainlerimin birinde denedikten sonra bir eu-ekonomi-2 paketi alacağım güzel'den.

ya bir de ne canlı desteğinde, ne de ticket sisteminde -bazı konulardaki eksik bilgilerime rağmen veya aynı konuda bir kaç kez kendi bilgisizliğimden kendilerine danışmama rağmen hiç bıkmadan, usanmadan, bir sıkkınlık belirtisi göstermeden yardımcı oluyorlar hızlıca sağolsunlar.
Aynen öyle 😂 guzelnet 2017 yıllında ilk açtığım blog sitemi oraya kurdum ilk hostumdu ve hiç bir şey bilmiyodum 😂 yani o kadar bilmiyordum ki forumlarda işte sorulacak tema nasıl değişir sorunusunu bile destek talebi açmışlığım var ve adamlar hiç sıkılmadan yönlendirme yapıyor. O zamanlarda öyle düşük paket kullanıyodum yani şöyle yıllık 20 tllik host almıştım adamlara sorduğum soruları hepsinide cevapladılar 😂 k