Geçtiğimiz yaz tatilinde temmuz sonuna doğru özel bir hastanede belimin oradan ameliyat geçirdim. Doktorum %30 tekrarlama durumu olduğunu söyledi ve ameliyat sonrası yapacaklarımı söyleyerek taburcu etti. Yaklaşık olarak 1 ay yatakta yüzüstü yatmak durumunda kaldım. 1 ay sonrasında yavaş yavaş işlerimi görmeye başladım.
Gelelim asıl konuyu açma nedenime.
Büyük bir başarı yakalayarak %70lik dilim dururken %30luk dilime girmeyi başardım ve hastalığım tekrardan nüksetti.(tahminimce) Ameliyat öncesi belirtiler yeniden baş gösterdi ve muhtemelen yeniden ameliyat olacağım. Herşey cuma günü netleşecek... Bu sene üniversite hayatımı noktalayacağım sene ancak ameliyat olmam durumunda seneyi tekrarlayacağımı düşünüyorum. Eğitimimin devam ettiği üniversitede birkaç hoca çok problemli ve bu konuyu onlara arz ettim ve yardımcı olmalarını istedim. Aldığım cevap "devamsızlıktan kalırsın" oldu. Tabi bu durumda ben tam mezun olacakken 1 sene daha üniversiteye gelmek çok koyacak.
Üniversite hocaları rapor kabul etmeyiz diyorlar benim bu durumda izleyeceğim yol nasıl olmalı?