Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel düşünceleriniz ve fikriniz için çok teşekkür ederim. Aslında sitelerim öyle çok hitli değil. 2 tanesini yeni açacağım şirket portföy sitesi olacak. 1 tane aktif siteminde günlük tekili 1.5k filan. Hosting olayını bende düşündüm ama firma mailleri vs. olacağı için paylaşımlı hosting ile sorun yaşamak istemedim. Emaillerin spama düşmemesi çok önemli benim için ama hiç bir firmada bunun için söz veremiyor, çok ilginç. Tavsiye edeceğiniz, kurumsal bir firma var mı VDS için?
E-Mail konusunda hiç bir firma garanti vermiyor bu tarz paketlerde. Shared hostinglerde dediğiniz gibi bir çok kullanıcı tek ip üzerinden mail vs gönderimi sağladığı için spam oranı çok yüksek.
Hosting firmaları E-Posta hostingi ayrı bir ürün olarak size sunmaktalar. Eğer E-Posta konusunda endişeleriniz var ise, Yandex veya Google tarafında ki E-Posta çözümlerine gidilebilir. Mx ve DNS kayıtları ile domain uzantınızı güvenilir mail servisleri ile birleştirebilirsiniz.
Sadece hosting tarafında mail endişeniz var ise, vds çözümüne gitmeniz burada biraz mantıksız kalır.

cPanel Hosting / Bireysel Limitsiz + paketi sizi üzmeyecektir. Yıllık maliyeti size ort. $48.61'a gelecektir. + $3.00 karşılığında aylık (+36$ yıllık) Statik ip'de sağlayabilirsiniz bu pakete. Diğer mail servis sağlayıcıları ile çalışırsanız Statik ip ihtiyacınıza pek gerek kalmaz.