Ersinco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, bugüne kadar pek çok hosting firması deneyimledim lakin, Turhost gibi kaliteli, hızlı sunucuları olan ile karşılaşmadım. En azından kullanıcıya verdikleri Cpu izni ve ram miktarı diğer firmaların kat katı.
Ben kurumsal hosting almanızı önermekteyim. Eğer sitelerim hitli, bu paketlerde artık beni tatmin etmiyor derseniz, sunucu arayışınızı farklı bir firmadan sağlayın.

LiteSpeed çok büyük sitelerde kullanırsanız performansını belli edecektir. 30 - 40 K Hiti olan bir web sitesi için gerekmez. (Fiziksel sunucu size ait ise) Tabikide bu sitenizde kullanıcılarınıza sunduğunuz veri boyutunada bağlı, hit ile ölçmek mantıksız olur.

Eğer illa ki fiziksel veya sanal sunucu alımı sağlayacaksanız, Turhostun fiyatları çok tuzlu neredeyse yarı yarıya başka bir firmadan temin edebilirsiniz, sonuçta size özel olacak ve Shared değil..
Güzel düşünceleriniz ve fikriniz için çok teşekkür ederim. Aslında sitelerim öyle çok hitli değil. 2 tanesini yeni açacağım şirket portföy sitesi olacak. 1 tane aktif siteminde günlük tekili 1.5k filan. Hosting olayını bende düşündüm ama firma mailleri vs. olacağı için paylaşımlı hosting ile sorun yaşamak istemedim. Emaillerin spama düşmemesi çok önemli benim için ama hiç bir firmada bunun için söz veremiyor, çok ilginç. Tavsiye edeceğiniz, kurumsal bir firma var mı VDS için?