Telefondan veya bir kaç arkadaşına kontrol ederek en doğru tespiti yapabilirsin. Muhtemelen sadece sana ve önceden girenlere çıkıyordur. Saldırı sonrası belki düzeltirken birşeyler silmiş de olabilirsin.

Eğer bahsettiğin site imzandaki site ise Chrome ile girildiğinde bazı hatalar çıkıyor. Ana sayfa ve iç sayfalarda [rating_form id="1" txt_score="%1$s"] [rating_form id="1" score="false" total="false"] [rating_form_results id="1"] şeklinde çıkıyor sanırım bir eklentiyi silmişsiniz ya da sorunlu olmuş.

İç sayfalarda ise başlıktan sonra Kırık Link Bildir butonunun altına bir zahmet ya <br> ekle ya da reklamı <p></p> içerisine al daha doğru olacaktır. Mobilden bakınca ise ayrıca iç sayfada solda eklediğin 120*300 reklam alanın mobilden girenlere kötü gözüküyor. Onu ya esnek dene, webte taşmayacak şekilde olması lazım ya da o alanı içeriğin içinde, sonunda bir yerde kullanarak değerlendirebilirsin.

Eğer başka siteden bahsediyorsan yukarıda dediklerimi yapabilirsin. En azından imzandaki siten için de bir alternatif görüş bildirmiş olduk. Kolay gelsin.