Buradan çıkarmamız gereken ana konu: Prize dikkat etmeli ve 3 4 saniye düşünmeden hareket etmeli. 🙂
Aynen öyle

Mesele çarpması değil hızlıca kenmizi çekmek burda ana husus.
kaçak akım rolesi takıyorlar artık. Yoksa eğer sizde taktırın mutlaka
Normalde bant takması lazımdı pederin ama takmamış.Aslında suç birazda bende evde şanteller inik durumdaydı ben açtım sonra tuvalete gittim
hocam ilk defa mı 220v yediniz ?
220v ile akıma kapılacak kadar şuurunuzu kaybetmezsiniz. eğer hoşunuza gittiyse tekrar 220v elektrik alabilirsiniz.
YYok hocam canım isteyince elimi prize sokuyorum rekor denemesi yapıyorum ne kadar dayanıcam diye. Dalga mı geçiyorsunuz Allah aşkına ? Gelip burda saçma sapan yorum yapmışsın.
Çok geçmiş olsun hocam. Dermapen diye bişe vardı doku yenilenmesinde yardımcı oluyordu araştırın bir.
Madem evde tadilan var, kisa devreler ve boyle durumlar icin guvenlik rolesi mi ne takiliyor artik. Boyle bir sey oldugu anda butun evin elektiri kesilir, sarter duser...
Elektrikcinizden boyle bir sey koymasini isteyin. Ayrica prizin tellerini acik halde birakanin da aklini seveyim (en azindan izolasyon bandi kile sarsaydi) .
Gecmis olsun
Şantelleri açmasam yaşanmıcaktı bu durum
Teşekkürler...
Aminnnn
Büyük geçmiş olsun hocam 220V'u küçümseyenleri de gördüm ya ne diyeyim
Çok teşekkürler. Cidden gelmiş 220 Volt ile dalga geçiyor. 10 Saniye elini prize soksun bir görelim
Küçükken bir iki defa çarpıldım ama saniyesinde elimi çekmeyi başardım. Sıkıntı kendini çekememekte.
Aynen öyleilk başta çekilmezse daha hiç çekilmiyor.
evdeki tadilattan haberiniz yok muydu ? Hadi diyelim yoktu tadilatı yapan hanzo kabloların ucunu açık bırakıp mı gitmiş ?
Normalde tadilat bitmişti her şey tamam bir prizler kalmıştı. Prizlerinde söküldüğünden haberim yoktu. Sabah kursa gittiğim için akşam4-5 gibi evde oluyorum malesef.
Ustalar takmadı babam niye takmadı onada şaşırdım