Taahhütsüz veren firma sayısı az. Ben Türknet kullanıyorum, başvuru sonrası Türk Telekom yetkilisi ile tamamen tesadüfü karşılaşmasam bağlandığını görmezdim, bağlama da demeyelim de ucunu bırakıp sanki arkasında bomba varmış gibi kaçıp gitti. Sizin zaten hattınız hazırsa ve nöbet tutarım derseniz türknet. Gerçi şimdi sistemlerini güncelleyip daha iyi hizmet vermeye başladılar.
Gel gelelim internet hizmetine. 3 yıl oldu sanırım kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. En büyük sıkıntım 50 mbit hız vereceklerdi 24 yapmışlardı. Sistem hatasıymış. Gerçi 24 fazlasıyla yetiyor ben 16 ya da razıyım. 20 den aşağı da düştüğünü görmedim.
Nasıl yani hocam port bağlandıktan sonra kendileri bildirmiyor mu Turknet'e nasıl bir işlem yapılıyor ki TTnet geldikten sonra?
Ttnet in altyapisini kullaniyor hepsi.o yuzden ttnet al rahat rahat kullan hocam.
Hocam evimde taahhütlü bir internetim var zaten, konuda belirttiğim gibi 3 aylık taahütsüz ekstra bir internete ihtiyacım var 3 ay kullanılacak sonra kapatacağım. Ayrıca herkes TTnet altyapısı kullanmıyor ben Türksat kablonet kullanıyorum çokta memnunum 80₺ 100'e 10 sınırsız. TTnet müşterisi ile dalga geçen bir kurum yıllar önce yemin ettim hayatta hizmet almam mobil hattımı bile Vodafone'a taşıdım yaşadğım olayın üzerine gelip bedavaya paralel 500mbps vericez taahhüt yok deseler derim ki sorun yaşamayacağıma dair siz benimle 24ay taahhüt imzalar sorun olmayacağını taahhüt ederseniz bu hizmeti bedavaya alırım derim, onun dışında işim olmaz.