basoglanh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
IP, mac değişikliği, her seferinde misafir penceresi ile hesap açıp açtığınız hesaplarda profil resmi, dil, yaşadığınız yer, biyografi gibi alanları sorunsuz ve gerçekçi doldurursanız ve pinleme sıklığını normal (15-30 dk) bırakırsanız kolay kolay shadow olmuyorsunuz. Şahsen 80 hesabım var iki aylık henüz shadow yiyen olmadı bu şekilde. Tabi birkaç püf noktası daha var.
Hazır aldığım hesaplar iki güne shadow olurken bu şekilde açtıklarımda sorun yaşamadım.
Pinlemeyi bende o sürelerde yapıyorum. Püf nokta dedikleriniz tam olarak neler benimle ve diğer üyelerle paylaşabilir misiniz?

hikman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her hesap için farklı ip kullanın bu artık Allah'ın emri. Her hesabı farklı portable tarayıcıdan açın. Yani örneğin Portable firefox kurdun, o klasörden bir sürü kopyala, her açtığın portable tarayıcı ilk defa açılıyor olsun yani. Mümkünse gmail kullanın, mail onayı "bence" %100 gerekli değil. Random gmailler de kullanabilirsiniz. Bu şekilde açıp uzun zamandır kullandığım cok sayıda hesabım var hiçbiri shadowa düşmedi.
Ve tabi ki, bol şans.
Gmail olarak değilde ben domain üzerine mail kullanıyorum genel olarak dediklerinizide dikkate alacağım bu seferde gmail deniyorum o zmn.. Bilgilendirme için teşekkürler.