MitolojiClub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen bir araştırma vardı; genç nesil deist liğe yöneliyor diye. Bakın ateist değil, insanların Allah inancıyla sorunu yok. İnsanların sorunu dinimizi yanlış yönlendiren şarlatanlar ile ilgili. Eskiden bu zihniyete ancak derslerine gidenler erişebiliyordu, şimdi İnternet falan herkes erişebiliyor ve bu saçmalıkları mantıkları almıyor.

Tüm dinler için konuşuyorum,
Dinlerin yozlaşmasını bu hacı hoca kitlesi sağlıyor
1.si Tüm dinler diye bir kavram yok Tek din var oda İslam Müslümanlıkdan önce dinler gelmiş geçmiş ve İslamiyet tümünün yerine Peygamber efendimizle başlamış. Bu yazınızdan gerçekten dini anlamda ülkenin nerelere geldiği dinin ne denli hafife alındığı maalesef ortada.

Ben Çoğu ülkeleri gezmiş olarak şunu görüyorum Avrupa ve çoğu asya ülkeleri bizim dinimizin gerekliliklerini benimsemişler ve Çok ÖZENİYORUZYA sevgi saygı diye onlara sevgiyi saygıyı veren mecbur eden bizim dinimizin gerekliliklerinin onların ülkelerinde KANUN olması. Bize ise kendi yaşamlarını sürekli bizim dinimizmiş gibi sunuyorlar ve bizde Asıl olan kendi dinimizi öğrenmek yerine sürekli uzaklaşıyoruz. Kusura bakmayın dinimizce bazı ince noktalar var ve bu noktalar bize o kadar hafife indirgenilerek gösterilmişki Hocalar Bu Siyahtır dese neden siyah olacakmış ben mavi görmek istiyorum diyoruz ve işimize gelmediği için keyfimizi kaçırdığı için Hocalara laf atıyoruz.

Son nokta burası Webmaster forumu böyle şeylere gerek yok !.
Teşekkürler

İyi forumlar Bol kazançlar dilerim