Uğur bey,
Bakın sizde ticaret yapıyorsunuz ve bu yazdıklarınızdan sonra r10da size olan güven azalacak.
Hizmeti aldım ödemeyi yapmam demek sizce normal mi? Ticari ahlaka sığıyormu?
Ülkemizde sözü senet olan tacirler varken biz bu konuyu mu tartışacağız?
Yarın şirket avukatımızı size arattıracağım. Talep ettiğiniz tüm fatura bilgi belge ne istiyorsanız size sunsun.
Konuyu daha fazla uzatmayalım. Burada yazışarak bir çözüm bulamayacağız. Yarın avukatımız ile görüşürsünüz. Olmadı hakim karşısında açıklamanızı yaparsınız. Bırakalım kararı icra mahkemesi versin.
Bakın hala ödeme yapmam dediğimi söylüyüp duruyor ve yazdıklarımıza cevap vermiyorsunuz. Neden hizmet almadığım, sitelerim başka sunucuda iken benden icra ile para istiyorsunuz. Neden hatanızı dürüstçe kabul etmiyor ve özür dilemiyorsunuz. Kabul edin hatanızı. Ben tek başına evde çalışan bir şahısım siz koca firmasınız yakışıyor mu? Hem 1 yıl geriye dönük fatura çıkarıyorsunuz, hem ip lerden fazla para talep ediyorsunuz, hem son ay kullanmadığım sunucu ödemesinide icraya vermişsiniz. Siz böyle mi ticaret yapıyorsunuz 1300 tl için yaptığınız ve geldiğimiz duruma bakın. Hata sizin, bana tarihinde zamanında fatura çıkardınız da ödemediysem hata benim.
Avukatınızla görüşmeyeceğim. Hukuki kanallarla sorunumuzu çözeceğiz gibi görünüyor. Firma olarak hatanızı kabul ediniz, özür dileyiniz, son ay kullanmadığım haksız hukuksuz icra doyasına eklediğiniz bedeli siiliniz. Geçmiş ay ve yıllara ait Kalan bakiyeyi eşit ödemelere bölünüz bende ödeyeyim kurtulayım firmanızdan.