Zalmoxis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Firma faturaları doğru oluşturamamış, ama sonuçta hizmet alınmış. Hizmeti aldıysanız ödemenizi yapın hocam uzlaşın. Bu kadar büyütmeye gerek yok. Sizinki de biraz ödememeye çalışmak gibi oluyor. Sonuçta ortada bir hizmet var, fatura eksik çıkmış. Bu sorunu mahkemeye taşıyıp gereksiz yere uğraşmayın derim iki taraf içinde. Çok rahat orta yol bulunabilecek bir konu.
Elbetteki öyle, ben sanırım daha önce hosting firması tarafından icraya verilen duymadım. Hosting firmaları bildiğiniz üzere ödeme alır hizmet verir. Hız hosting ise sistem ve personel hatası nedeni ile 1 yıl geriye dönük talep ediyor. Olabilir bunada evyallah kurumsal bir firma dahi hata yapablirken hız hostinginde yapması olabilir. Ama süreç böyle işlememesi lazımdı. Geçmişten unutulan 2500 TL ilk bir bedel varsa tarafıma ulaşılır hatanın ne olduğu söylenir orta bir yol bulunurdur. Firma ise daha o gün bugün biz hata yaptık demiyor beni ödeme yapmamakla suçluyor. Ben ise firma tarafından tarafıma ulaşan her faturayı ödemişim zaten eksiksiz ve günü geçmeden. Taki bir günde 50 adet fatura bir anda ansızın ortaya çıkana çıkar.

İcra talebinde kullanmadığım ayrıca son ayki 758 tl yi talep ediyor hazır icraya vermişken bundan tahsil ederiz diyor beni sanırım biraz ezik gördüler. Son ay sitelerim başka sunucuda hem oraya hem bu firmaya ödeme yapacağım. Siz yapar mısınız?