webhox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun, eğer bir şahsa borcunuz varsa o da polis arkadaşından sizi sorgulatmasını sorup soruşturmasını istemiş olabilir. Sonuçta iş karakola intikal etse sorup soruşturmak yerine direkt olarak evinize yada size ulaşırlar diye düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun. Umarım tez zamanda borçlarınızı bitirip düzlüğe çıkarsınız. Hayırlı geceler diliyorum.
Sağolun borcum bankaya paşa pas aoduyorum aylık 4, 4
Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Borcundan dolayı mahkemeye verilmiş olabilirsin hocam. Yıllar yıllar önce olmayan bir olaydan dolayı dava açmışlar eşime. Tebligat, güncel ikamet adresimize değilde kütüğe bağlı olduğumuz yere gönderilmiş. Köy muhtarı, köy jandarma karakol komutanı bizi bulup telefonla iletişime geçiyor. Sizde de böyle bir şey olabilir. Bir çekinceniz yoksa direk gidip karakoldan bilgi alın.
Yazılım işi ile uğraşıyoruz sonuçta hepimize illagel işler gelir teklif ama hiç yapmadim. Gideceğim ozaman yoksa kalp sıkışması mide bulantısı bayılma krizleri başlayacak yine. Ama şöyle bir durum olmuştu 2 ay önce hesabıma 400 TL bir para girdi . Tanımadığım birinden . O durumdan şüpheleniyorum bakalım yarin gideceğim

yahyagokgoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İkamet adresin dışında mı yaşıyorsun? Seni arayan neden direk evine gelmiyor?
Şuan ikametgah adresimde yaşıyorum