Konuyu bu platformda daha fazla uzatmak istemediğimiz için cevap vermemeye çalışıyoruz. Hizmet alıp ödemesini yapmadınız. Hakkımızı aramak için icra mahkemesine başvuruda bulunduk. Haklı olduğunuzu düşünüyorsanız belgelerinizle hakim karşısına çıkar kendinizi savunursunuz.
Avukatımız ile görüşüp durumu izah ettiğimizde elimizdeki belgeler ile işlemleri başlatma kararı aldık. Haklı olduğumuz için dava açtık. Şuan suç işliyorsunuz. Yanlış beyanlarla markamız hakkında karalama kampanyası düzenliyorsunuz. Burada hakkımızda yazılan tüm yorumlar tarafımızca kaydedilmektedir. Suç duyurusunda bulunacağız.
Daha fazla uzatmayalım bırakalım kararı icra mahkemesi versin.
Cevap veremeyince başka yerlere çektiniz hemen konuyu. Size hemen ödeme yapayım dedim siz mahkeme diyorsunuz elbette mahkemeye gideceğiz mahkeme herkes için var
Bana 15.08.2018 tarihinde düzenlediğiniz ve benim ödemediği iddia edip beni yalancı konumuna düşürdüğünüz faturanın fotosunu atın hemen burdan ödeyeyim! Faturayı bir sene sonra gönderdiniz hatalısınız kabul edin özür ve dileyiniz
Buna da cevap vermediniz veremezsiniz :
Hız Hosting ile sunucu sürem 23 temmuz 2019 son fatura ödeme tarihine kadar sürem var. Ben sitelerimi farklı bir sunucu firmasına 17.07.2019 tarihinde taşımışım. Hız hosting ile telefon görüşmelerimde de sitelerimin taşınmaya başlandığını ve hizmet almayacağımı bildirmişim. Ama hız hosting ne yapmış icra ile kullanmadığım hiç bir hizmet almadığım 17.07.2019 - 17.08.2019 tarihli 758 tl talep ediyor.