Bundan 7 ay öncesi aklıma geldi 7 ay önce bizde aynı durumdaydık hocam. Gece bir çok kez acile gittik lama dedikleri zımbırtılardan yaptılar flim çektiler biogai ve nurse harvey vs. vs. yaklaşık 5-6 farklı marka en pahalıdan en ucuza bütün gaz damlalarını denedik malesef hiç biri yardımcı olmadı. Hiç biri çözüm olmadı. Kiraz çekirdekli kemerler yastıklar hiç biri çözüm olmamıştı çok zor zamanlardı. İçini krartmak gibi olmasın ama bu durum yaklaşık 3 ay daha devam edicek tam oh derken diş sıkıntıları boy göstericek. Allah yardımcınız olsun. İnanın geçiyo sabırlı olmak şart. BU arada çözümü bebeğin karın bölgesini sürekli ılık tutarak sağlıyorduk. Isı miktarına çok dikkat edin. Havluyu hafif ( gerçekten hafif ) ısıtıp karnına sarıyorduk iyi geliyordu. Gaz çıkartma egzersizlerini 1 saat arayla sürekli tekrar ediyorduk. Bacaklarını karnınıa bastırma yöntemi işe yarıyordu. Birde annenin ayaklarını üşütmemesi gerekiyor ve gaz yapıcı hiç bişey yememesi gerekiyor. Ben en pahalı gaz damlalarını aldım faydasını göremedim en ucuzlarınında faydasını göremedim ama siz deneyin her bebekte gaz damlası değişiyor en ucuzlarından alın onu deneyin. Umarım en kısa zamanda gaz sorunu çözülür. Allah yardımcınız olsun.