Uygarist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15.08.2019 fatura diyorsunuz bu tarihte sizden hizmet almıyorum başka sunucu firmasında bulunuyor 19.07.2019 tarihinden beri sitelerim. 15.08.2018 olarak düzeltelim onu

Peki şöyle yapalım siz bana 15.08.2018 tarihinde düzenlediğiniz ve benim ödemediğim faturanın fotosunu atın hemen burdan ödeyeyim! O tarihte fatura kesmediniz bana fatura göndermediniz. 15.08.2018 tarihindeki faturayı 26.07.2019 düzenleyip benden tahsil etmeye çalışıyorsunuz. Durum çok açık değil mi? ortada fatura yok hata yapmışsınız bana bir yıl sonra göndermediğiniz faturayı öde diyorsunuz.

10.2018 tarihinde ip faturalarını da ödemediğimi söylemişsiniz onlarında o tarihte düzenlediğiniz benim ödemediğim faturayı foto olarak ekleyin hemen şimdi ödeyeyim. Gönderemezsiniz çünkü o tarihte fatura kesmediniz. 2018 10.aydaki faturayı da 26.07.2019 tarafıma gönderiyorsunuz hiç bir telefon açmadan, hata yapmışız demeden aynı günde 50 fatura çıkarak bunları istiyorsunuz.

Peki sitelerim 19.07.2019 tarihinde sizden taşında neden hizmet vermediğiniz taşıdığımı bildirdiğim halde çoluk çocuğumun rızkını talep ediyorsunuz. Hizmet verdiniz mi 17.07.2019 tarihinden sonra yok!

Sizin firma olarak yapmanız gereken bana eksik fatura çıkarmış, faturayı unutmuş olabilirsiniz, yada sistemsel bir hata olmuş olabilir herşey olabilir. Ogün telefonda da sizlere söylediğim gibi bana bir gün içinde 50 adet geriye dönük fatura bastınız. Firmanın hiç bir özrü ve açılması olmadan ticket ile bu faturalar nedir diye yazdım vs.vs
Uğur bey lütfen mantıklı yorumlar yazın. 15.08.2018 tarihinde suncunuz bizde değilmiydi? Bunu yazmanıza şaşırıyoruz. 2 senedir bizden hizmet alıyorsunuz. 1 ay başka bir firmaya gidip geldinizmi? Sizi telefonla aradık ödenmeyen faturalarınızı size ilettik durumu izah ettik. En son görüşmemizde tamam ödeyeceğim dediğiniz. Ses kayıtlarınız mevcut. Sizede dinletebiliriz bu ses kayıtlarını. Bize ödeyeceğiz dediniz. Oyaladınız ve sunucunuzu başka bir firmaya taşıdınız.

Bizim zaten ispatımız, kanıtımız, delillerimiz olmasa mahkemeye başvuruda bulunurmuyuz?

Çok büyük bir hata yapıyorsunuz. Şuan yalan yanlış beyanlarla karalama kampanyası yapmaktasınız. Bu yaptığınız suçtur ve konuyla ilgili ayrıca dava açacağız. Daha fazla uzatmayalım ve mahkeme kararını versin.