Benim anlamadığım, firma neden şuan peşine düştüğü gibi 1-2 ay gecikmeden sonra müşterisini arayıp durumu izah etmiyor? Adam belki kullanmayacak, belki hizmetlerden bir kaçını değiştirecek yada sonlandıracak. Firma belki iyi niyetli yaklaşmış olabilir ama kaç ay iyi niyet? Neden dediğim gibi bir kaç ay sonra olayı netleştirmiyor? Müşteri taşıyor gidiyor sonra faturaları döküyor. Burada bir eksiklik varsa yada iyi niyetten doğan bir uyuşmazlık, firmanın hatasıdır bence.
Hosting firması geçmiş aylara ve geçen yıla ait fatura çıkarınca ben hemen taşıdım bu firmadan sunucumu. Firmaya taşıyacağımı söyledim. İkna etmeye çalıştılar ancak ben bu anlayıştaki firma ile çalışmayacağımı telefonda söyledim. Kayıtlarında vardır görüşmelerimiz.
Firma hatasını kabul etmiyor. Hız hosting adına yazan kişi hiç bir şekilde hatasını kabul emiyor. Biz teknik bir hata yaptık yada insani bir hata yaptık bazı ücretleri geçen seneden beri yansıtmamışız diyemiyor. Borcunu ödemedin diyip duruyor bana. Sen bana borç çıkarmamışsın ki son güne kadar. Ortada borç da yok fatura da yok ki ödeyeyim. Taki bir gün aniden 50 adet fatura düzenleyip mail gönderiyor.