Bu durumu bu kadar dert etmeye gerek yok. Firma sistemdeki faturaları çıkartır, müşterisinin yaptığı ödemeleri bankasından ya da pos üzerinden çıkartır ve karşılaştırır. Müşteride aynı şekilde müşteri panelindeki ödemeler ile kendi kredi kartı ya da banka hesabından karşılaştırma yapar.
Kimse kimsenin hakkını yemek istemiyor ise çıkan durumu iki tarafta kabullenir.
Burada zam yapılmadı diye fatura çıkartılamaz, zam yapmak firmanın elinde zam sonrası devam etmekte müşterinin elinde,
Her iki tarafta aldığını verdiğini açıkta kalanı kontrol etsin benim tavsiyem budur sonrada gerilmeden karşılaştırılsın. Ben bu kadar ödedim ben bu kadar ödeme aldım demekle olmaz herkes kendince haklı olur bu şekilde,
İki tarafıda tanımam benimki bir tavsiyedir.
Bizde onu izah etmeye çalışıyoruz çok haklısınız. Kullandığı hizmetler belli ödediği tutarlar banka sistemleri üzerinden hepsi kayıtlı. Karşılaştırılır eksik ödemeler tespit edilir. Burada hata payı yok zaten. Sorunu bu yüzden yaşıyoruz.
Adam sana kullanıp ödediğin şeylerin dekontunu soruyor. dekont göster diyor. Adamlar sana eksik fatura ya da yanlış fatura çıkartmış olabilir ve eminim bunu bile bile kullanmaya devam etmişsindir, bunu sana bildirince de pılını pırtını toplayıp başka yere geçmişsindir. Şark kurnazı olmaya gerek yok, burada bir çok insanı da yanlış yönlendiriyorsun ve firmayı kötü gösteriyorsun. İnsanların emek verdiği şeyleri bu kadar kolay karalamayın. Firmanın yerinde olsam, bu konuyu da ekran görüntülerini alarak ekstra bir de bunun için dava ederim. 4 ay önce aynısı başıma geldi, faturam oluşturulurken 5 ay eksik kesilmiş, farkına ben de varmamışım hosting firması da, naptık oturduk konuştuk bana durumu açıkladılar ben de seve seve öderim dedim. Ödemek zorundayım çünkü ortada hak var, emek var.
Konuyu öyle bir anlatmışsınız ki "yavuz hırsız ev sahibini bastırır" tam olarak bu konuya uymuş.
Bir diğer şeyde konuya bu adamı savunanlar için söyliyeyim, ne firmayı tanıyorum ne bu adamı ama ne kadar kolay hata yapıldığında hak yiyenin yanında oluyorsunuz, gerçekten inanamadığım kişiler var. Bir insan hata yapamaz mı? Bir firma hata yapamaz mı? Bu kadar açıkgözlü mü olduk hemen hata yapsa da bizde ondan nemalansak diye. Çok üzüldüm bazılarının yorumlarına.
Yapılan yorumların konuyu tam anlamadan verilen cevaplar olduğunu düşünüp iyi niyetli yaklaşmaya çalışıyoruz. Uğur beyin yazdıklarını okuduğumuzda ödemesini yapmadan giden birinin yazdıkları normaldir her türlü karalamayı yapabilir diye üzülmedik fakat üyelerin yorumları bizi çok üzdü. Keşke bizim açıklamamızdan sonra yorum yapılsaydı.
r10 net'te sözünü esirgemeyen adaletli davranan birilerinin olduğunu görmek bizi çok mutlu etti. İsminiz gibi iyi bir insansınız belli ki.
Tüm ekran görüntülerini kayıt ettik yarın davamızı açacağız. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Hepimiz emek veriyoruz ve binlerce müşterimizin olduğu r10 da sorunsuz hizmet vermeye devam ediyoruz.
Şikayet konumuz açıldı ödememizi alamadığımız için buda nazarlık olsun.