1- Sizden hizmet almaya başladığım andan itibaran bana her ay fatura çıkardınız bende eksiksiz ödemişim. Sizinde dediğiniz gibi düzenli ödeme yapan müşterinizmişim zaten
2- İp kiralama ücretini aylarca ödememişim diyorsunuz! Zaten faturam çıktığında ödemişim yani fatura yokmuş ki nasıl ödeyeyim!
3- Siz müşterilerinize rahatsızlık vermiyor değil muhasebenizi yönetemiyorsunuz. Hesap hatası yapıp bir kaç yıl sonra ödeme talep eden firmasınız ve bunun bedelini bizim gibi suçu olmayan kişiler çekiyor.
4- Ödemenin tamamını hiç bir şekilde yaparım demedim ayrıca yapmayacağımı arayan personelinize söyledim. Personeliniz mağdur olmaması adına eksik girilse de bir aylık sunucu bedelini ödeyeceğimi söyledim. Kaldıki ödeme yapmayacağımı bilseniz zaten yedeklerimizi alamazdık elinizden.
6- Usulsuz hukuksuz işlem yapıyorsunuz 1 sene evveline faturalar çıkarıyorsunuz. Kabul ediniz hatalısınız, bir günde 50 fatura çıkardınız ansızın. Bir kişi de sizi bu forumda haklı bulmadı. Bugüne kadar hiç bir hosting firmasının müşterisini icraya verdiğine şahit omadım. Tarihe not düşsün bu konu
Sizin dediğiniz gibi değil ben hizmet alıp parasını ödemediğim gün yokki yalan ve uydurma yanıtlar veriyorsunuz şahıs olsa neyse diyeceğim ama firmaya yakışmıyor. Bana sizle çalıştığım her ay fatura çıkarmışsınız bende düzenli bir gün bile neredeyse geciktirmeden ödeme yapmışım. Sorun bir gün içinde geçmişe dönük 50 adet fatura basmanız. Kendi hatanız hesap yanlışı, muhasebe hatanız bir işi düzenli yapamayışınız nedeni suçu sizinde dediğiniz gibi düzenli ödeme yapan müşteriniz olarak ben ve benim gibiler çekiyor anlaşılan.
Not : Siz diyorsunuz ki biz bir anda kişinin adı uğur olur ahmet olur farketmez ansızın müşterimize 50-100 arası fatura basar parayıda icraya vererek alırız.
Yaptığınız kanunsuz işlem bir sene geriye usulsuz fatura düzenlediğini için gerekli tüm mercilere şikayeti iletip davamı açacağımı bilmenizi isterim.
Uğur bey,
Ödeme yaptığınız faturanın içeriğinde hangi ürünlerin ödemesi olduğu detaylı bir şekilde yazıyor. Ödediğiniz faturalar sunucu kiralama ücreti ve cPanel ücretidir. 1-2 ay sunucu kiralama ve cPanel lisans ücretinizi atlatmışsınız. Diğer aylar düzenli ödediğiniz için hizmetiniz durdurulmamış. IP kiralama faturalarınızın ödemesini yapmamışsınız. Size kesilen faturalar içerisinde kullanmadığınız hizmet yok. Hepsinin kayıtları zaten mevcut. Kullandığınız hizmetin ödemesini yapmıyor ve bir gün sunucunuzu taşıyıp gidiyorsunuz. Hizmetini aldığınız ödemeyi istemek en doğal hakkımız.
Örnek vermek gerekirse bir ev kiralıyorsunuz. 1 yıl boyunca içerisinde oturuyorsunuz. Mal sahibi bir gün sizi arıyor. Uğur bey kiranızı düzenli ödüyorsunuz ama 1 ayını ödemeyi unutmuşsunuz. Ödemeyi yapar mısınız diye hatırlatıyor. Tamam ödemeyi yapacağım diyip sonra evi boşaltıp gidiyorsunuz. Bu evde oturmuşsunuz. Evi kullanmışsınız. Geçmiş ayların kirasını benden alamazsınız diyebilir misiniz? Ödeyeceğiniz kira bedeli belli. Bunu zaten ürünleri satın alırken biliyorsunuz.
Birde bu mal sahibi iyi niyetli biri ve size 2 yıl boyunca hiç kira zammı yapmamış. Keşke bu iyi niyete iyi niyetli yaklaşsaydınız.
Ödemeyi yapacağınızı söylediğinize dair ses kayıtları mevcut. Şirket hatlarında yapılan tüm görüşmeler kayıt altına alınmaktadır. Bunları zaten mahkemede diğer tüm belgeler ile sunacağız. Dilerseniz sizi arayıp görüşmemizi dinletebiliriz. Belki unutmuşsunuzdur.
Sizde ticaret yapıyorsunuz kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Adalete güveniyoruz ve hakkımızı aramak için dava açtık. Unutmayın ki ilahi adalet diye de bir şey var.
Sonuç olarak konuyu yargıya taşıdık ve en doğru kararı yargı verecektir. Biz kullandığınız hizmetlerle ilgili tüm kayıtları sunacağız. Yaptığınız ödemeler zaten banka sistemleri üzerinden. Kısaca her şey çok net ortada. Bizim yada sizin konuyu yalan yanlış aktarması durumu değiştirmeyecek. Alınan hizmet ve ödenen tutara bakıp mahkeme kararını verecektir.
Bırakalım kararı mahkeme versin. Konuyu daha fazla uzatmayalım.