Uygarist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben neyi ödeyecem zaten eksiksiz her ay çıkan 2,5 yıl boyunca tüm faturaları ödemişim! Sana çalıştığım firma bir günde 50 tane fatura bastımı bir sene geriye dönük? Sana birde açıklama yapmışlar ne güzel bana onuda yapmadılar bir günde hesabıma 50-60 fatura yüklediler. Bana bunu bile bile kullanmışsın demenden belli zaten niyetin zihniyetin kişi kendinden bilir işi demişler gelmiş duyar kasıyorsun.
Kaldıki tüm dekontlarım firmanın hesabında da var faturalar benim muhasebemde de var. Ayrıca firma da zaten düzenli ödeme yapan müşterimiz di diyor! Sorun firmanın muhasebe hatası 1, ikincisi faturaya ilk aylar ip ücretlerini ilave ettik diğer aylarda ilave etmemişiz diyorlar 2, son 4-5 ay c panele zam gelmiş size bunu geçen 4-5 ay yansıtmamışız onuda ilave ediyoruz diyor 3. Bunlar ilave olmuş olsa zaten bende ona göre firma ile devam eder yada etmem. Faturam yüksek çıkarsa firma değiştirim yada paket düşürürüm.

Pılını pırtını toplamış kaçmışsın diyorsun bir günde 50 fatura çıkaran geçmişe dönük bir firma ile bir ay daha nasıl çalışılır? Herşey bir yana herkes hata yapabilir bunun usulü firma arar bizi biz şu şu aylarda hatalı işlem yapmışız de izah eder sonra mutabık kalınır. Ayrıca firma 50 değil daha fazla fatura çıkardı onlarda hatalıydı düzelte düzelte 50 faturaya indirdiler