Adam sana kullanıp ödediğin şeylerin dekontunu soruyor. dekont göster diyor. Adamlar sana eksik fatura ya da yanlış fatura çıkartmış olabilir ve eminim bunu bile bile kullanmaya devam etmişsindir, bunu sana bildirince de pılını pırtını toplayıp başka yere geçmişsindir. Şark kurnazı olmaya gerek yok, burada bir çok insanı da yanlış yönlendiriyorsun ve firmayı kötü gösteriyorsun. İnsanların emek verdiği şeyleri bu kadar kolay karalamayın. Firmanın yerinde olsam, bu konuyu da ekran görüntülerini alarak ekstra bir de bunun için dava ederim. 4 ay önce aynısı başıma geldi, faturam oluşturulurken 5 ay eksik kesilmiş, farkına ben de varmamışım hosting firması da, naptık oturduk konuştuk bana durumu açıkladılar ben de seve seve öderim dedim. Ödemek zorundayım çünkü ortada hak var, emek var.
Konuyu öyle bir anlatmışsınız ki "yavuz hırsız ev sahibini bastırır" tam olarak bu konuya uymuş.
Ben neyi ödeyecem zaten eksiksiz her ay çıkan 2,5 yıl boyunca tüm faturaları ödemişim! Sana çalıştığım firma bir günde 50 tane fatura bastımı bir sene geriye dönük? Sana birde açıklama yapmışlar ne güzel bana onuda yapmadılar bir günde hesabıma 50-60 fatura yüklediler. Bana bunu bile bile kullanmışsın demenden belli zaten niyetin zihniyetin kişi kendinden bilir işi demişler gelmiş duyar kasıyorsun.