Uygarist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Sizden hizmet almaya başladığım andan itibaran bana her ay fatura çıkardınız bende eksiksiz ödemişim. Sizinde dediğiniz gibi düzenli ödeme yapan müşterinizmişim zaten
2- İp kiralama ücretini aylarca ödememişim diyorsunuz! Zaten faturam çıktığında ödemişim yani fatura yokmuş ki nasıl ödeyeyim!
3- Siz müşterilerinize rahatsızlık vermiyor değil muhasebenizi yönetemiyorsunuz. Hesap hatası yapıp bir kaç yıl sonra ödeme talep eden firmasınız ve bunun bedelini bizim gibi suçu olmayan kişiler çekiyor.
4- Ödemenin tamamını hiç bir şekilde yaparım demedim ayrıca yapmayacağımı arayan personelinize söyledim. Personeliniz mağdur olmaması adına eksik girilse de bir aylık sunucu bedelini ödeyeceğimi söyledim. Kaldıki ödeme yapmayacağımı bilseniz zaten yedeklerimizi alamazdık elinizden.
6- Usulsuz hukuksuz işlem yapıyorsunuz 1 sene evveline faturalar çıkarıyorsunuz. Kabul ediniz hatalısınız, bir günde 50 fatura çıkardınız ansızın. Bir kişi de sizi bu forumda haklı bulmadı. Bugüne kadar hiç bir hosting firmasının müşterisini icraya verdiğine şahit omadım. Tarihe not düşsün bu konu

Sizin dediğiniz gibi değil ben hizmet alıp parasını ödemediğim gün yokki yalan ve uydurma yanıtlar veriyorsunuz şahıs olsa neyse diyeceğim ama firmaya yakışmıyor. Bana sizle çalıştığım her ay fatura çıkarmışsınız bende düzenli bir gün bile neredeyse geciktirmeden ödeme yapmışım. Sorun bir gün içinde geçmişe dönük 50 adet fatura basmanız. Kendi hatanız hesap yanlışı, muhasebe hatanız bir işi düzenli yapamayışınız nedeni suçu sizinde dediğiniz gibi düzenli ödeme yapan müşteriniz olarak ben ve benim gibiler çekiyor anlaşılan.
Not : Siz diyorsunuz ki biz bir anda kişinin adı uğur olur ahmet olur farketmez ansızın müşterimize 50-100 arası fatura basar parayıda icraya vererek alırız.

Yaptığınız kanunsuz işlem bir sene geriye usulsuz fatura düzenlediğini için gerekli tüm mercilere şikayeti iletip davamı açacağımı bilmenizi isterim.
Adam sana kullanıp ödediğin şeylerin dekontunu soruyor. dekont göster diyor. Adamlar sana eksik fatura ya da yanlış fatura çıkartmış olabilir ve eminim bunu bile bile kullanmaya devam etmişsindir, bunu sana bildirince de pılını pırtını toplayıp başka yere geçmişsindir. Şark kurnazı olmaya gerek yok, burada bir çok insanı da yanlış yönlendiriyorsun ve firmayı kötü gösteriyorsun. İnsanların emek verdiği şeyleri bu kadar kolay karalamayın. Firmanın yerinde olsam, bu konuyu da ekran görüntülerini alarak ekstra bir de bunun için dava ederim. 4 ay önce aynısı başıma geldi, faturam oluşturulurken 5 ay eksik kesilmiş, farkına ben de varmamışım hosting firması da, naptık oturduk konuştuk bana durumu açıkladılar ben de seve seve öderim dedim. Ödemek zorundayım çünkü ortada hak var, emek var.

Konuyu öyle bir anlatmışsınız ki "yavuz hırsız ev sahibini bastırır" tam olarak bu konuya uymuş.

Bir diğer şeyde konuya bu adamı savunanlar için söyliyeyim, ne firmayı tanıyorum ne bu adamı ama ne kadar kolay hata yapıldığında hak yiyenin yanında oluyorsunuz, gerçekten inanamadığım kişiler var. Bir insan hata yapamaz mı? Bir firma hata yapamaz mı? Bu kadar açıkgözlü mü olduk hemen hata yapsa da bizde ondan nemalansak diye. Çok üzüldüm bazılarının yorumlarına.