Uygarist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçininiz o işleri daha yazdıklarımıza cevap veremiyorsunuz. Ben diyorumki siz firma olarak bana bir gün öğlen saatlerinde 50 fatura bastınız mı? Bu faturalar içinde 6 ay öncesine, 2018 yılına ait faturalar bulunmakta mıdır?

Cevap yok, yanıt yok geyik çok. Konuyu okuyanların takdirindedir. Ben firmanında belirttiği gibi ödemelerini düzenli yapan müşterisiyim. Kendi hataları ile bana 50 adet faturayı bir günde yaratmışlar daha da borç diyip duruyor firma.

Ayrıca kanunsuz bir şekilde bana geriye dönük fatura yaratıyorsunuz. Hafta içi itirazımı yapıp cimer ve savcılık dahil tüm yasal haklarımı kullanacağım.

2017 yılında hizmet almaya başlamışsınız. 15/08/2018 tarihindeki faturanızı ödememişsiniz. Sonraki ayları ödemeye devam etmişsiniz. Bu faturayı ödememişsiniz ama o ay hizmeti almışsınız. Hizmet aldığınız için ödeme yapmanız gerekmektedir.

Siz diyorsunuz ki ben hizmeti alırım 1 ayını ödemem sonraki ayını öderim geçen ay benim borcum değildir. Bu sizce mantıklı mı?

Sunucu kiralama ücreti ve cPanel ücretini düzenli ödemişsiniz 1-2 ay hariç fakat IP kiralama ücretinizi aylarca ödememişsiniz. Bu nedenle 36 adet ödenmemiş faturanız mevcuttur. IP kiralama hizmetini aldınız ve ücretini neden ödemiyorsunuz?

Biz müşterilerimize bu gibi durumlarda rahatsızlık vermiyoruz ama bu faturalarınızı ödemeyeceğiniz anlamına gelmez.

Bu hizmeti aldıysanız ödemesini yapmanız gerekmektedir.

Hizmet almaya devam ediyorsunuz ve ücretini ödemiyorsunuz aradan uzun bir süre geçiyor sizi arayıp ödemeleri istediğimizde tamam ödemeyi yapacağım diye bizi oyalayıp ödemeleri yapmamak için sunucunuzu başka bir firmaya taşıyorsunuz.

Konuyu zaten mahkemeye taşıdık. Kararı mahkeme verecektir. Bizde mahkeme kararını buradan duyuracağız.

Ayrıca yapmış olduğunuz yanlış bilgilendirme ve karalama kampanyanız için dava açacağımızı bildirmek isterim.