Sayın Hız Hosting yöneticisi son kez yazıyorum ve bir daha sizlere yanıt vermeyeceğim ve yarın adliyeye gidip itiraz edeceğim sonrasında gerekli mercilere şikayetlerimi ileteceğim. Son kez sizlere soruyor ve yazıyorum.
Sizle iyi kötü 2 seneyi aşkın çalıştık. Çalıştığımız günden bugüne hız hosting panelinde bana ne fatura çıkarılmışsa eksiksiz ödedim. Ama siz hiç bir kurumsal yada yarım kurumsal firmanın yapmayacağı geriye 1 sene evlele fatura düzenlediniz. Siz zamanında o faturaları düzenleseydiniz ben belki firmanız ile bu kadar fiyat yükseldiği için çalışmamamı sonlandıracaktım.
Ama sizler ne yaptığınız bir gün ansızın panelde 50 den fazla ürettiniz. Ve bunu burada aleni bir şekilde bazı hizmetlerinizin faturasını ödememişsiniz diyerek beni haksız göstermeye çalışıyorsunuz. Fatura yoktu ki ortada ödeyeyim siz bir gün sabah 50 fatura yükeleyene kadar.
Bilmem derdimi anlatabildim mi?
Önce ödeme sonra hizmet olarak çalışılan bir sektörde geriye dönük borç çıkartılması ilginç olmuş.
Öyle de değil 1 sene önceki fiyat farkları, faturaya eklemedikleri ip ücretleri, cpanele gelen zamlar için 50 adet fatura yarattılar bir gecede.
Hani ben bir ay ödeme yapıp diğer ay yapmıyor değilim her ay tarafıma çıkanı ödüyorum peşin olarak. Sorun bir anda 50 fatura türemesi biz bu bedelleri bir yıl boyunca sizden almayı unutmuşuz diyor fark az değilki zamanında faturalandırsa bende faturayı görür paketimi düşürürdüm 1 yıl sonra karşıma çıkarıyor firma kendi hatasını