HIZHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uğur bey

Bakın şirket olarak ticari hayatımız boyunca haksız hiç bir uygulamaya gitmedik. Yapılan her haksızlık bir gün dönüp dolaşıp hak yiyeni bulur bunun bilincindeyiz. Aldığınız hizmetin ödemelerini yapmadığınızı sizde biliyorsunuz. Ekte görüntüsünü paylaştığınız faturaların içerisine girip görüntüsüne bakarmısınız 250 TL sabit sunucu kiralama bedeli mevcuttur. Fiyat farkları cPanel lisansı dolar kuru farkıdır. cPanel lisansını dolar ile kiraladığınız için dolar yükseldikçe lisans ücretinizin tl ödemesi yükselmiştir. Sunucu kiralama fiyatınız yükselmemiştir.
Bakın şirketiniz tamamen yanlış bir işlem ve uygulama yapmaktadır. Müşteriniz olarak bana her ay çıkardığınız faturalar hem hosting paneline hemde mailime gelmektedir. Bende firmanızla çalıştığım süre boyunca her ay tarafıma çıkan faturaları ödedim ama siz uğur bey aralarda fatura ödememiş diyorsunuz.

Forumdaki tüm arkadaşlara hocalarıma soruyorum hiç bir hosting firması aralarda ödeme almadan hizmet vereye devam eder mi?

Bırakın araları 5 gün gecikse hizmet durmaz mı? Ben bu firmaya faturaları mı 3 gün bile geciktirmedim. Ama bu firma bana kendi hataları, muhasebe eksiklikleri ve yetersizlikleri nedeni 6 ay geriye, 1yıl geriye fatura çıkardılar. Çıkardıkları fatura c panele gelen zamlar, unuttukları sunucu ödemesi, verdikleri ama parası eklemedikleri ip adresleriymiş.

Bu firmadan başka müşterisine geriye dönük 50 adet fatura çıkan bir hosting firması varsa beri gelsin ben bu ödemeyi yapayım firmaya.

Tekrar tekrar söylüyorum aynı şeyi firma yazıp duruyor. Ben bu Hız Hosting Firmasına bana aynı gün geriye dönük 50 adet fatura çıkardığı güne kadar 3 gün bile geciktirmeden panelden çıkan her faturayı eksiksiz ödemişimdir.