Kaldıki hangi hosting firması 1 ay dahi ödeme yapmayan müşterisine hizmet verir mi? Siz ödeme yapmıyorsam niye hizmet vermeye devam ettiniz. Yanlış bilgilendirmeyin, sorun yaşanana kadar çıkardığınız tüm faturalar zamanında eksiksiz olarak ödenmiş ve tarafınızdan adresime fatura gönderilmiştir. Konu bana çıkarmadığınız içinde 1 yıl öncesine ait faturalar olan 50 ye yakın faturadır. Elimde eksiksiz ödediğim tüm faturalar bulunmaktadır. Sizin bir anda çıkardığınız 50 adet faturada bulunmakta olup yönetime sunulabilir.
Firma yetkilisinin aramasından sonra hatalı işlemi yaptığını söyleyen personeliniz aradı. O kadar üzgün konuştu ki benim kişisel hatam dedi bende sunucumu taşıyacağım, çıkardığınız faturanın hepsini ödememin mümkün olmadığını o personelin kişisel hatasından kaynaklı parayı bile o kişinin mağdur olmaması için ödeyeceğimi söyledim.
Firma yukarıda 2 yıl boyunca hiç bir zam yapmadık demiştir.Ben hizmeti 2017 12. ayda almaya başlamışım 6-7 sonra zam yemişim zaten fotodaki gibi
Uğur bey
Bakın şirket olarak ticari hayatımız boyunca haksız hiç bir uygulamaya gitmedik. Yapılan her haksızlık bir gün dönüp dolaşıp hak yiyeni bulur bunun bilincindeyiz. Aldığınız hizmetin ödemelerini yapmadığınızı sizde biliyorsunuz. Ekte görüntüsünü paylaştığınız faturaların içerisine girip görüntüsüne bakarmısınız 250 TL sabit sunucu kiralama bedeli mevcuttur. Fiyat farkları cPanel lisansı dolar kuru farkıdır. cPanel lisansını dolar ile kiraladığınız için dolar yükseldikçe lisans ücretinizin tl ödemesi yükselmiştir. Sunucu kiralama fiyatınız yükselmemiştir.