HIZHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uğur bey konuyu size detaylı anlattık bir kez daha anlatmak isteriz. Bizden aldığınız hizmetlerin faturalarının bazılarını ödemiş bazılarını ödememişsiniz. Size sunduğumuz hizmet dışında herhangi bir ücret talep etmiyoruz. Sadece aldığınız hizmetin ücretini talep ediyoruz. Aldığınız hizmet belli, ücretleri belli, her bir hizmetin kayıtları mevcut. Sizi defalarca konuyla ilgili aradık ve 1 ay önce son görüşmemizde ödeyeceğinizi söylediniz. Bir süre sonra sunucunuzu başka bir firmaya taşıdınız. Sunucu fiyatınıza zam yapıldığını iddia ediyorsunuz. Sunucu ödemeniz hep sabit kaldı 2 yıl boyunca hiçbir zam yapmadık. Faturalarınızı açıp görüntüsünü buradan paylaşırmısınız. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayınız. Bu konuda rica ediyorum.

Sinan bey 1 yıllık resseller paketi almışsınız 1 yıl sonra otomatik yenileme faturası çıkıyor. Hizmeti yenilemeyeceğinizi söylemişsiniz. Talebiniz üzere faturanız iptal edilmiş. Uğur beyin durumu çok farklı. Uğur bey hizmet almaya devam ediyor ama aralarda bazı faturalarını ödemiyor. 7 farklı hizmeti mevcut bazı hizmetlerini ödemeden hizmet almaya devam ediyor.
Ugur beyin durumunu bilmem ben nedir ne degildir.Yalníz iptal ettigim hizmet icin otomatik fatura cıkması anlamsız başka firmalarlada calisiyorum İptal ettigim zaman bir daha fatura falan gondermiyorlar. Muhasebe departmanınızı bir kontrol edin bence veya sisteminizi