Uygarist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
---Bir kere daha hayretler içindeyim. Madem yazdınız öncelikle şuna cevap veriniz.

1- Sizle çalıştığım süre boyunca ekstra geçmiş aylara fatura çıkardığınız güne kadar size ödeme yapmadığım borçlu olduğum ay bulunmakta mıdır?
2- Bana bir günde 48-50 adet fatura birden çıkardınız. Bu faturalarda 2018 yılına ait 1 sene evvele faturalar bulunmakta mıdır?
3- Defalarca benle görüştüğünüzü söylemişsiniz. Ben ödemeyeceğimi söyleyince aradınız bundan önce arama bilgilendirme yaptınız mı?
4- Sunucu ödememiz hiç bir ay sabit kalmadı, zam yapmadık demişsiniz fatura bedelleri sürekli artış göstererek ilerlemiş burda da yanlış bilgi veriyorsunuz.
5- Ben sunucumu taşıyacağım dedikten sonra Kendi personeliniz beni aramış taşıma yapmamı rica etmiş ama özrü yerine parayı istemiş midir?
6- Son sorum da şudur ki sizden başka müşterisine kendi firma hatalarından, sistem ve personel hatalarından kaynaklı 1 sene geriye fatura çıkaran hosting firması bulunmakta mıdır?
Uğur bey konuyu size detaylı anlattık bir kez daha anlatmak isteriz. Bizden aldığınız hizmetlerin faturalarının bazılarını ödemiş bazılarını ödememişsiniz. Size sunduğumuz hizmet dışında herhangi bir ücret talep etmiyoruz. Sadece aldığınız hizmetin ücretini talep ediyoruz. Aldığınız hizmet belli, ücretleri belli, her bir hizmetin kayıtları mevcut. Sizi defalarca konuyla ilgili aradık ve 1 ay önce son görüşmemizde ödeyeceğinizi söylediniz. Bir süre sonra sunucunuzu başka bir firmaya taşıdınız. Sunucu fiyatınıza zam yapıldığını iddia ediyorsunuz. Sunucu ödemeniz hep sabit kaldı 2 yıl boyunca hiçbir zam yapmadık. Faturalarınızı açıp görüntüsünü buradan paylaşırmısınız. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayınız. Bu konuda rica ediyorum.

ss190634 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin muhasebenizde bir sorun var veya bilgi kesintisi var sanırım bana da iptal ettigim hesabım kullanmadıgım hiznet icin 6 ay sonra fatura maili gelmisti.Arayıp komple hesabımı sildirmistim.Aramayíp Hesabım yok zaten deyip umursama sa idim bana da mı icra gelirdi acaba
Sinan bey 1 yıllık resseller paketi almışsınız 1 yıl sonra otomatik yenileme faturası çıkıyor. Hizmeti yenilemeyeceğinizi söylemişsiniz. Talebiniz üzere faturanız iptal edilmiş. Uğur beyin durumu çok farklı. Uğur bey hizmet almaya devam ediyor ama aralarda bazı faturalarını ödemiyor. 7 farklı hizmeti mevcut bazı hizmetlerini ödemeden hizmet almaya devam ediyor.