Kaldıki hangi hosting firması 1 ay dahi ödeme yapmayan müşterisine hizmet verir mi? Siz ödeme yapmıyorsam niye hizmet vermeye devam ettiniz. Yanlış bilgilendirmeyin, sorun yaşanana kadar çıkardığınız tüm faturalar zamanında eksiksiz olarak ödenmiş ve tarafınızdan adresime fatura gönderilmiştir. Konu bana çıkarmadığınız içinde 1 yıl öncesine ait faturalar olan 50 ye yakın faturadır. Elimde eksiksiz ödediğim tüm faturalar bulunmaktadır. Sizin bir anda çıkardığınız 50 adet faturada bulunmakta olup yönetime sunulabilir.

Firma yetkilisinin aramasından sonra hatalı işlemi yaptığını söyleyen personeliniz aradı. O kadar üzgün konuştu ki benim kişisel hatam dedi bende sunucumu taşıyacağım, çıkardığınız faturanın hepsini ödememin mümkün olmadığını o personelin kişisel hatasından kaynaklı parayı bile o kişinin mağdur olmaması için ödeyeceğimi söyledim.

HIZHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Üzülerek belirtmek isteriz ki Uğur bey konuyu farklı anlatıyor. Doğru bilgiyi detaylıca sizlere anlatmak isterim. Uğur bey ile 2017 yılında çalışmaya başladık. 32 GB RAM 5620 işlemci 240 GB SSD diskli sunucumuzu 250 TL ücret ile kendisine kiraladık. Bu ücret piyasa şartlarına göre gayet makul bir ücrettir. 2 yıl boyunca hiçbir zam ve ekstra ücret kendisinden talep edilmemiştir. Ayrıca 1 adet cPanel dedicated lisans kiralamıştır. Bu hizmetinden de herhangi bir zam talep edilmemiştir. 5 farklı classdan IP tahsis edilmiştir. Bu ip ücretlerine de herhangi bir zam ve ek ücret talep edilmemiştir.

Yaşanılan sorun bazı aylarda ödemediği faturalardan kaynaklıdır.

Konuyla ilgili kendisi ile defalarca görüşülmüş ve ödeyeceğini belirtmiştir. Ödeyeceğim dediği içinde kendisini bekledik. Bir süre sonra sunucusunu farklı bir firmaya taşımış ve ödemelerimizi yapmamıştır.

Tüm görüşmelerimizin ses kaydı tarafımızda mevcuttur. Kullandığı hizmetlerin kayıtları tarafımızda mevcuttur. Gerektiği taktirde moderatörlere sunabiliriz.
Firma yukarıda 2 yıl boyunca hiç bir zam yapmadık demiştir.Ben hizmeti 2017 12. ayda almaya başlamışım 6-7 sonra zam yemişim zaten fotodaki gibi