Allah kolaylık ve şifa versin
Merhaba, 2 gündür augmentin 1000 antibiyotik kullanıyorum. 20lik dişin olduğu kısım şişti ve boğazada ağrısı vuruyor. Antibiyotik şişliği indirdi ağrıyı azalttı. Fakat ben yine dişçiye gidip bugün röntgen çektirdim. Oradaki dentist 20lik dişin üstünde kemik olduğunu o dişin oradan tek başına çıkmasının mümkün olmayacağını söyledi. Çene cerrahına gitmeniz lazım dedi. Çene cerrahına gittik uzman doktor röntgeni gördü ve inceledi. Dedi ki enfeksiyon bittikten sonra ameliyat ile almalıyız onu. Ama diş kanala çok yakın olduğu için ameliyat riski var. Dudağınız geçici olarak uyuşabilir yada ömür boyu dudağınız uyuşuk kalabilir dedi. Çünkü kanala bağlı diş ve baya uğraştıracak dedi. Kendi kendine de çıkabilir ama enfeksiyon olur tekrar kist olabilir dedi. Ameliyat ücreti için 2000 tl para istedi. Başka bir dişçiye gösterdim tanıdığa, oda çok problem değilse kendi kendine çıkar bu dişin yolu var dedi. Aramızda uzman çene cerrahı yada dişçi tanıdığı olan varsa sorabilir miyiz bu diş kendi kendine çıkar mı?