Mega Holdings? Enes Olgun? Çok güzel... HAD BİLMEK NEDİR? Sizinle bizzat ilgileneceğim. *********** ithamınız ve bu mesajınız için genel anlamda firma olarak hesap soracağım. En azından bundan sonra hayatınızın kalanında "bir şey olmaz, bir şey yapamazlar, yaz gitsin" mantığından çıkar haddinizi bilirsiniz!
Bu arada iş başvurusuna gitmiyorsunuz, saatlik 5-10 TL kazanmıyorsunuz... Birileri çıkıp size yüzlerce villa veriyor ve bu villaları kiralıyorsunuz. Hatta kiralamıyorsunuz, sadece müşteri yönlendirip para kazanıyorsunuz. Yasal olarak süreci başlatıp, bu ithamlarınız için karşı karşıya geldiğimiz de özel olarak "maddi durumunuzu, hayatınızda kaç kere villada kaldığınızı" özel olarak soracağım.
1- Ben herhangi bir şahısa, kuruma bir ithamda bulunmadım. Mesajım açık ve nettir. İçerisinde herhangi bir kurum veyahut şahıs ismi geçmemektedir. Kimseye bir ithamda bulunmadığım net ve açık bir şekilde ortadadır. Herhangi bir mesaja alıntılı bir cevapta verilmemiştir.
2- Aksini düşündüğünüz bir durum varsa tabii ki davaya verebilirsiniz. Hukuk ülkesinde yaşıyoruz sonuçta.
3- Bold, büyük olarak yazdığım mesajınızın bir kısmı herhangi bir dava durumu için saklanacaktır. Yaşadığımız hukuk ülkesi için bu tehditkar ithamlarınız suç teşkil etmektedir. Direk bana ve
@RoundRobin; kullanısına açık ve net bir şekilde tehdit, şiddet içerikli mesaj yazdınız.
4- Dava açtığınızda bilgi verirseniz, bende karşılık olarak bir dosya oluşturabilirim.
Ayrıca patron olarak, şahıslara iş imkanı veriyorsunuz ve bunun için belirli miktarda ücret talep ediyorsunuz. Bunun için bazı izinlerinizin olması şart. Dediğinize göre ortada büyük paralar dönüyor. Bunun incelenmesi içinde belirli kurumlara, birazdan bildiri göndereceğim. İncelensin bakalım...
+++ Ayrıca olarak tehditiniz için birazdan mesajınızı da ceza almanız için report edeceğim.
Hak, hukuk, yasal yollardan bahsedip, tehdit etmeniz... Bu filmi çok daha önce izlemiştim ben.
Son mesajımdır, iyi forumlar.