EvrenHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bankada, ptt'de vb kurumlarda çalışan bir tanıdığınız varsa rica edin sistem otomasyonundan sorgulasın, eğer o kurumu kullanmış ise varı yoğu ortaya çıkıyor.

Yalnız bunu yaptığınızı gizli tutunki tanıdığınız şahsı işinden etmeyin.

Kali linux, parrot os gibi hack için oluşturulmuş distrolar var bu işletim sistemlerin içerisinde kutulu gelen geniş kapsamlı bilgi toplama aracı mevcut ismini burada vermeyeceğim biraz araştırırsanız bulursunuz, bu araç sayesinde numaraya ait sosyal medya ve benzeri global internet ortamlarındaki hesapları bulabilirsiniz ve yine numaraya ait email adreslerinide bulabilirsiniz.

Komik olacak ama numarayı kaydedip whatsapp profiline baktınız mı? Eğer yapmadıysanız bunu deneyin.

Şimdilik aklıma gelenler bukadar, spoofing yaparakta kandırılabilir ama bu biraz zor bunuda üstü kapalı olarak söyliyeyim bilgi paylaşımı olsun belki araştırırsanız güzel şeyler öğrenebilirsiniz burada paylaşmak uygun değil.

Bu arada whatsapp tekniği hariç tüm taktikler yasadışı yöntemler, ben sadece bilgi birikimi olsun diye yazıyorum.

Bu tarz bilinmeyen numaralar ile rahatsız edilen çok insan var malesef, bazen gerçekten ihtiyaç oluyor bu tarz şeylere, istenmesede.
Eyvallah hocam, bakayım. Whatsapp denemiştim.