bbnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazmak kadar basit, konuşmak kadar rahat bir eylem yoktur şu dünyada.

1) Size ben 2.000 TL versem acaba kaç tane kiralayacak villa bulursunuz? Villa bulmak başlı başına zor, bulsanız dahi birçok villa satılıyor. Bizde 450 civarı villa portföyü var ve hala yetmiyor. Çünkü talep fazla, birçok tarih dolu. Gerçekten her mesaja saygı ile yaklaştım ama böyle "ne var villa bulmaya" diye konuşmanız güldürdü. Çorap bayiliği alıp, çorap satıyorsunuz sanki.

2) Hadi, yüzlerce villa buldunuz diyelim. Limited şirket kurulumu, ticaret oda kaydı gibi işlemleri sağlayıp kurumsal olarak nasıl ilerleyeceksiniz? Şuan sektörde dışarıdan rezervasyon kabul eden firma yok. Kimse çalışmıyor dışarıyla, bu sebeple biz açılmaya karar verdik zaten. Ya firma kuracak, villa bulacaksınız ki yıllar alıyor. Ya da firma bulacaksınız ki onda da firma yok.

2.000 TL istiyoruz çünkü öyle her önüne gelene anlatılacak ya da sizin gibi "buluruz villa ahahah" diye geçiştirilecek bir sektör değil. Sadece 2.000 TL'de almıyoruz. Akabinde üyelik ve ön sözleşme ile ilerliyoruz. Çünkü biz kazanıyoruz, kazanacak iş ortağı arıyoruz. 20.000 TL amacıyla oyun oynamıyoruz. Aşağıda ki arkadaşa verdiğim teklif sizin içinde geçerlidir.

Evet, yukarıda da dediğim gibi çorap bayiliği alıyorsunuz sanki. Ayrıca burada bir bayilik olayı yok. Burada hali hazırda kazandığımız, 10-15 firmanında çok güzel kazandığı ve lokal bazda ağırlık kazanmış bir sektör var. Kimseye bayilik vermiyoruz, ürün sağlamıyoruz, hayal satmıyoruz. Reklam ve SEO gücü olan, 2.000 TL gibi komik bir rakam ile ciddi olduğunu gösteren kişilere 450 civarı bir villa portföyü açıyoruz, kurumsal bir firma olarak destek sunuyoruz.

Lütfen ezbere ve sıradan bayilikler odağında konuşmayınız.

Mükemmel bir yorum daha, dediğim gibi yazmak bedava. Hangi sisteme giriyorsunuz? Ayrıca tamam, IBAN gönderin CİDDİ ANLAMDA SÖYLÜYORUM size 20.000 TL göndereceğim ve sözleşme yapacağız. Bu sistemi kuramazsanız sözleşme maddeleri dahilinde yasal süreç başlatacağız. Kabul ediyorsanız çok ciddiyim. Villa kiralama sektörüne girmek, sistem kurmak, firma kurmak ve en önemlisi villa portföyü yapmak için 20.000 TL ileterek sözleşme yapacağım sizinle, bekliyorum.

Bir evi siz kiralar ve sonra başkasına kiralamaya çalışırsanız konu farklı. Ya da otel kiralarsanız konu daha farklı. Ama ev sahibine ya da kiralayan firmalara müşteri yollarsanız durum sıradan bir yönlendirme oluyor. Ayrıca amacımız net, kazançlı bir sektörde iş ortakları arıyoruz. Bunu yaparken de çorap bayiliği, çorap satışı olmadığı için ciddi insanlar istiyoruz. Teşekkürler bu arada.
Villa yetmiyorsa madem niye yetmeyen villayı kiralayacak satış ortağı arıyorsunuz?