Bugün Hız hosting CNC bilişim hizmetleri firmasından elime icra müdürlüğünden tebligat ulaştı. Hız hosting firması ile yaklaşık 2 yıl çalıştım. Kör topal bir şekilde süreli sorun çıkmasına rağmen bir şekilde ilerdik. Ancak bir gün sürekli fatura mali gelmeye başladı. Hesabıma girdiğimde bir anda 48-50 tane tarafıma ekstra fatura oluşturulduğunu gördüm. Ticket atarak sisteminizde hata var kendi kendine sistem fatura oluşturuyor diye yazdım. Bana verdikleri cevap bu faturalar size geçen yıldan yansıtılmayı unutulmuş faturalardır dediler. Dedim nasıl olur bana çıkardığınız faturaları bugüne kadar eksiksiz ödedim. Dediler biz eksik fatura çıkarmışız size, peki dedim benim bu kadar ödemem olduğunu bilsem ben devam etmezdim ama kabul etmediler biz avukata verir alırız dediler ve bugün icra kağıdı elime ulaştı. Yani firma kafasına göre size 1-2 yıl öncesine kadar tak diye fatura çıkarıyor ve avukat ile alırız ne özür, ne bizim hatamız ne bir telefon yok bir anda hesabınızda 50 fatura birden görebilirsiniz aman dikkat edin.
28.09.2019 : Hız Hosting CNC Bilişim firması avukatı ile görüşmelerimizi tamamladık. Faturalar her ne kadar geç gönderilmiş olsa da kesilen faturalar içinde kullanmış olduğum hizmetlerin bedeli tespit edilmiş ve tarafımdan ödeneceği bildirilmiştir. Son ay sunucu ve hizmet bedeli de ayrıca toplam tutardan düşülmüş olup firma tarafından avukatlık ücretleri ve gecikme faizleri alınmayacağı iletilmiştir. Belirlenen ve zamanında kullandığım hizmetlere karşılık gelen Faturaların ödemesini yapacağımı taahhüt ettim. Firmaya ödemeler tarafımdan 6 taksit olarak ödenecektir. İcra takibi durdurulmuştur.