msezen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bunu kullanan insanlar var onların yorumunu fikrini merak ettiğim için konu açtım.Fazla igneleyici yazdığınız için cevap yazmadım.Bu kadar keskin bıçak olmanıza gerek yok..Kadınsal hormon alırsan dediğiniz etkiler olur fakat bu mavi suyu içmiyorsun bu şekilde bi etkisi olabilir mi bilmiyorum.
Dene kardeşim. Çöpe atacak paranız varsa buyrun deneyin. Dermatolog diye doktorlar var ülkemizde. Bu adamlar 10 sene okuyup hiç bir şey bilmiyorlar. Bu doktorlar saç çıkarmaktan aciz, sihirli mavi sular var bunlar kesinlikle saç çıkarıyor. Bin tane ilaç firması var milyar dolarlık bütçeleri var. Bu adamlar işe yarayan saç çıkaracak bir mavi su geliştirip satamıyorlar, internette merdiven altında sihirli iksirler üretiliyor. Saçın erkek olduğun için dökülüyor bunu kabul etmeyip ilaç kullanmak istiyorsan buyur dene kardeşim. Hem paranı çöpe at hem sağlığı riske at. Az bile iğnelemişim kardeşim. Placebo diye bir şey vardır. Bir ilacı kullanan adamların %1'inde ilaç işe yarar. Bunun nedeni ilacın etkisi değil, o ilacın işe yarayacağına olan inanç ile bedenin verdiği tepkidir. Başı ağrıyan bin adama ağrı kesici diye C vitamini versen 10-20 tanesinin baş ağrısı gerçekten geçer. Saç çıkaran mucize iksir diye bin adama terkos suyu versem 10 tanesinin saçı çıkar. Ve bu 10 adam her yerde iksir saçımı çıkardı diye reklamımı yapar. Dolandırılan 990 adam da ya enayilik ettim dolandırıldım diye çevrede konuşmaz. Adamlar boy uzatan ayakkabı satıyor, p€nis büyüten hap satıyor, saç çıkaran mavi su satıyor. Ve her zaman bu yalanlara inanıp dol@ndırılacak adam bulabiliyorlar. Bu mavi sular ile ilgili pazarlama stratejisi şu, ORJİNALİNİ BULDUN MU İŞE YARIYOR. Bu ne demek? aldığında işe yaramazsa dol@ndırıldım zannetme bir kaç defa dene orjinalini bulmak için. Bu malın orjinali olsa adı mavi su olmaz MAVİMEX olur, MAVİXİN olur. Mavi su diye saç losyonu mu olur?

Yine detaylı açıkladım. Senin için değil, arama motorlarından gelip bu konuyu okuyacak insanlar için. Sen maalesef dol@ndırılmayı kafaya koymuşsun kardeşim. Bir adam ya da şirket bir gün saç çıkartan bir mavi su bulursa 1 senede 1 milyar doları geçer Dünyadaki insanların yarısı erkek ve erkeklerin üçte ikisinin saçları yaş ilerledikçe dökülür ve az veya çok kelleşir. Bir de deri geçirgendir, tüm ilaçları ağızdan yutmuyoruz. Krem olarak sürülen antibiyotikler, ağrıkesiciler ve içinde hormon içeren bir sürü krem losyon mevcut.