Benzer durumu yaşadım. Eski yaşadığım sitede mahlukatın teki yönetici olmuş, yeni taşınmıştık o zamanlar. İnternet bağlantısı için tuvalet havalandırmasından eve ethernet kablosu çekilecekti. Gelen servis havalandırmadan aşağı kablonun gitmediğini farketti. Birinci kata indiler, neden gitmiyor diye bakmak için. Havalandırmanın atılan tuvalet kağıdı gibi çöplerden dolayı tıkanmış olduğunu gördüler. Sitede oturan arızanın teki bi tarafını sildiği tuvalet kağıtlarını aşağı atmış. Aradık bu hıyarı. Olur mu öyle şey tıkalı filan değil havalandırma, hem ne interneti bağlatıyorsunuz, bağlatmam falan filan. Neymiş efendim bodrumdaki ethernet kablolarını açıkta bırakmıştır, kimsenin girmediği depo alanında görüntü kirliliği yapıyormuş. Neyse tabi ki takmadım onu çatıya çıktı gelen ekip, başka bir havalandırma deliğinden kabloyu sallandırdı bağlantı tamamlandı. Aradan bir hafta geçti, o bahsettiğim havalandırma deliği varya, işte orada yangın çıktı. Ekip gerçekten doğruyu söylemiş, tuvalet kağıtları atmışlar üstüne de muhtemelen aynı şahıs sigarayı atınca olan olmuş. Velhasıl kelam, bu site yöneticileri neden en vasıfsız hıyarlardan seçilir anlamış değilim.

Dinlemeyin yapabileceği birşey yok. Sonuçta o kutunun oraya takılması site yönetimi tarafından kabul edilmiş. O halde o cihazdan sizde hizmet alabilirsiniz. Buna site yöneticisinin kafasına göre izin vermiyorum demesiyle olmaz. Bağlatın, çirkefleşirse polis çağırın. Yapabileceği birşey yok. Kendilerini adamdan sanıyor hıyarlar.