Merhaba Semih bey,
Bizler Cem Erbaşlı kişisinden firmayı Mayıs ayının sonunda devir ve teslim aldık. Teslim aldığımız da ki yapı çok farklıydı ve tarafımıza sizin olduğunuz sunucu bilgileri ya da müşteri bilgileri iletilmemesine rağmen biz size yönlendirin hizmet sağlayalım tarzı bir pozitif adımda bulunduk. Ancak devir alınan sunucularda siteniz le ilgili hiç bir veriye rastlamadık ve ilgili maddeleri sözleşmeye koymuştuk. Bu durumda hizmet bilgisi ve ya eski mevcut olan yedek ünitesinde hizmetlerinin yedekleri bulamamamız normaldir. Çünkü tarafımıza iletilmediler. Tekrardan mağduriyeti için üzgün olduğumuzu ancak yeni şirket devir alan şahıs (ben) ile ilgi herhangi bir müşteri ya da hizmet kaydının olmadığını belirtmek isterim. Tekrardan mağduriyetine Bir nebze yardımcı olmak, gidermek adına atabileceğimiz tüm adımları atmaya hazırız. Bizlere çözüm üretmemizi istemek yerine gelip direkt olarak şikayet konusu açmanızda ayrıca bir yanlıştır.
Ayrıca otomasyonda kalan verilerden dolayı faturanız oluşturulmuş ve dikkat edilmemiştir. Bu konuda iade işleminiz başlatılmıştır ve hesabınıza ücret 1-5 iş günü içerisinde yansıyacaktır.
Merhabalar, öncelikle ben siteme ulaşamadığım için ödeme yaptım, ardından da case açtım. Yani açıkçası nem bu durumu ödeme de yaptığım için, yönlendirin hizmet sağlayalım tarzı algılamadım. Ödemeyi yapmamış olsam dediğiniz doğruydu.
Ayrıca dekontu da pm olarak iletiyorum. Yine de anlamadığım bir nokta var. Siteyi devralmadıysanız sizin panelinizde nasıl eski ftp şifrem görünüyor?
Yani Cem bey'de devam eden kullanıcıların ftp'sine ulaşabiliyorsunuz öyleyse.