SunucuHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hem odeaweb in yeni sahibini hemde eski sahibi tanırım. Sıkçata görüştüğüm kişiler. Bu durum daha öncede yaşandı ancak sizin kaçırdığınız nokta şu olmuş. Siz odeaweb in müşterisi değilsiniz şu anda. Cem bey sizi devir etmemiş. Ancak siz odeaweb adına şikayet açmısınız. Bizzat sözleşmelerini elime alıp okumuş birisi olarak sizin odeaweb ie alakanız yok, ayrıca durumu cem e bildirdim, gerekli açıklamayı yapmış ancak siz kötü niyetli olarak burada şikayet açmışsınız.

Adam zaten size söylemiş durumu, anlatmış bir sorunuz varsa Cem adına şikayet açın yada kendisini arayın, sizin sunucunuzu devir almayan sizden haberi olmayan yeni firmayı boşuna kötülemeyin.

Adamlar bu forumda kolay kolay kimsenin yapamayacağı yatırımı yapıp devir aldı firmayı.
Peki bu konuda haklı olduğunuzu varsayalım. Benim sitemi devralmayan firma nasıl oluyor da ödemesi geldi diye benden ücretini alabiliyor? Bunun da cevabını verin lütfen.

Ayrıca Cem Bey'le ilk görüşmem 12.54. Size 10 dakikaya haber veriyorum diyor. Sonra haber gelmiyor. Kendisine mesaj atıyorum dönüş yapmıyor. Ama kendisi iyi niyetli ben kötü niyetli oluyorum. Helal olsun hocam size.

Ayrıca görüşme kayıtları da mevcut. Ben r10dan yayınladım demekle sorunlar çözülüyorsa, sizin de canınız sağolsun.