Malum KYK yurtlarında öğrencilerin kullandığı sınırsız internete 16gb kota getirdiler aslında düşününce hak ettik diyebiliriz çünkü kimisi 24 saat indirme yapıyordu vs.. neyse ben görsel iletişim tasarımı öğrencisiyim işim internet ve bilgisayarla. bu sene 3d vs programları öğrenmem gerekiyor bunun içinde youtube video izlemem ne bileyim araştırma yapmam vs gerekiyor. 16gb 1 ay hayatta yetmez. sıkılınca bir youtube'dan müzik açsam bile zaten kotadan gidecek. ben istanbulda oturuyorum ünv için samsunda okuyorum bundan dolayı evimde ki neti de 2 yıl önce iptal ettirdim. superbox bana çok cazip geliyor yurdun 0.10 internet hızını düşününce 10mbps hız çok iyi geliyor ama bunu almak için turkcell'den adamlar geliyor hız testi vs yapıyor diyorlar bu yurda ben o adamları nasıl sokacağım birde fatura ikametgah vs istiyorlarmış.. baya sıkıntılı bir durum. ben r10'da da arada 3-5 kuruş tasarım yapıp kazanıyorum o bakımda da lazım yani. bence benim gibi yurtta kalıp bu superbox'ı almayı vs düşünen arkadaşlar vardır bu konu genelde sorusu olanlara bir cevap olur umarım kullanan hakkında bilgisi olan vs herkesi yorum yapmaya davet ediyorum :=