muratyuksektepe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstediğin isim İngilizce ise başına the koymayı düşünebilirsin belki - eğer uygun olacaksa-

Mesela;
bookarchive yerine thebookarchive gibi. Ya da 'new' ya da 'big' gibi gibi gibi.

İsmi yazmadığın için uygun olanı direkt söyleyemedim.
başına the gelmiş hali de ne yazık ki com uzantısı dolu hocam

Bonarous adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domain sonuna veya başına 1-2 harflik, anlamı bozmayacak bir ek eklemek mantıklı geliyor. Bu arada .com , .net ve .org domainlerin siteleri aktif mi yoksa domainlerin sadece sahibi mi var?
hocam com ve org uzantısı siteleri aktif. ancak içerik yönetimleri her ne kadar wordpress olsa da, benim yürüteceğim projeden daha farklı olarak blog havasında siteler.

Gutenberg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önce bu girişeceğim iş için kendime ne kadar güveniyorum, ona bakarım.

Eğer deneme yapmak istiyorsam tam uyumlu, keyword veya jenerik domain alıyorum .xyz, .site gibi. Eğer ufaktan trafik almaya başladıysam uyumlu .com domain alıyorum ama bekliyorum. Yeni alan adına yönlendirmiyorum. Artış grafiği kendini yatay grafiğe çevirdiğinde domaini değiştiriyor, siteyi taşıyorum.

Bu iş kesinlikle tutacak ve ben ilgileneceğim diyorsam, genellikle sonuna bir ek koyarak .com alıyorum. Mesela karikatür hakkındaysa, karikaturmag.com gibi bir domain seçiyorum.
çok faydalı bir yorum hocam, kesinlikle aklıma gelmemiş bir yöntem deneme aşamasında izlemiş olduğunuz aşamalar. bu aklımda kendisine bir yer edindi, ilerleyen süreçte değerlendireceğim bir fikir.