Arkadaşlar Aşağıda bilgileri görülen Rekabet olarak Basit Olan bir kelime üzerine çalıştığım bir mühendislik sitem var.İç Seosunu kendim yaptığım.Düşük Bütçelerle backlink ile beslediğim Dönem dönem birinci sıraya çıktığım site
Ancak kalıcı olarak 1. sıraya oturmak istiyorum
Verilere bakıldığında rekabet ettiğim siteden üstün gözükmeme rağmen sürekli sıralama değişmekte ve bu benim emeklerimin karşılığını alamadığımı hissettiriyor.
Size sormak istediğim ben birinci sitenin daha fazla trafik aldığını düşünerek.Trafiğimi artırmak düşüncesi ile Sosyal medyaya reklam verdim.
Günde yaklaşık 30-40 arası ziyaret alıyorum.önceden olanda 20 toplamda 50 üzerine çıkıyor(Fazla yüksek rakam almama sebebim site ziyaret grafiğinin hızlı yukarı çıkması google gözünde negatif algılanır. düşüncesi).
Sektörümüz malum yüksek ziyaretçi alan bi alan değil mühendislik alanı.Burada bu satın aldığım ziyaretçi sanki bana olumsuz yansıyor diye seziyorum.
Bir diğer şüphelendiğim husus hemen çıkma oranı %80 lerde Yani sosyal medyadan Trafik Almam Yanlış mı?
REKLAMSIZ 10 ziyaret Hemen Çıkma %50
REKLAMLI 50 Ziyaret Hemen Çıkma %80 Sizce hangisi daha değerli
Ayrıca içeriği zenginleştirme şansım konu kısıtlı olduğu için nerede ise yok.Belki Ziyaretçileri daha fazla sitede tutmalıyım LAkin Rakipsitelerin içerikleride, benim sitemde Özgün 500-1000 kelime dışına çıkamıyor.
Sizce hangi konulara Ağırlık Vermeliyim.Nasıl Bir yol İzlemeliyim. İyi Forumlar