Hocam cok guzel uygulamalar var.2dk da telefondan istedigin logoyu yapabiliyorsun hem daha guzel oluyor.
Hocam işin ehli tarafından yapılsın her şey kusursuz olsun kafasındayım. Netice de bir insan her konuda uzman olamaz. Ben de çizimler dijital çizimler vs.. yapıyorum lakin grafik tasarım başka bir alan. Bu niyetle iş veriyorum gidip yabancı firmalara kişilere de vermiyorum para ihtiyacı olana gitsin diye ancak cidden insanımız sorumsuzlukta nirvanaya ulaşmış durumda. Ben de çok iş yaptım yüzlerce müşterilerim oldu iş gecikecekse bunu düzgün bir dille müşteriye bildirirsin zaten %99 karşındaki insan olumlu karşılar. Sorusu olursa en azından dakikasında olmasa da gün içinde ya da birkaç saat sonra cevaplarsın vs.. işin başında oldugunuzu müşteriye hissettirdikten sonra o kişi teslim süresine kadar sizi bir daha rahatsız etmez zaten. Ha yoğunsam yapamayacaksam gelen işleri almam tüm para da benim cebime girmesin başkasına gitsin müşteri önemi yok yeter ki mağdur olmasın.
Ancak bu tiplerde ne iş ahlakı ne sorumluluk ne dürüstlük var basit bir soru soruyorum işi ne zaman teslim edersiniz? Bakın belirli bir gün belirtmiyorum gayet nazik bir dille çalışmayı soruyorum yarın sabah elinizde gece tasarımı yapacağım dedi şu an saat 11e geliyor ücret iadesi için bekliyorum. Her türlü nereden bakarsanız bakın rezalet.