Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Logo için birine iş verdim parayı almadan önce saniyesinde cevap yazıyordu öyle hallederiz böyle yaparız şöyle yaparız diyordu ödemeyi aynı gün yaptıktan sonra attığım mesajı 3 gün sonra sitemle beraber ancak cevaplatabildim. İş ne oldu diye soruyorsun yarın teslim ederim diyor yarın oluyor ortada ne logo var ne tasarım. Ücret iadesi yap diyorsun dişardayım yapacağım diyor yahu para verip rezil oluyoruz. Yapamayacaksan ne diye insanların zamanını çalışıyorsun be adam. İnsanlar sizin keyfinizi beklemek zorunda mı?
Geçtiğimiz aylarda da forumdan 5 6 tane makale yazarına iş verdim 1 tanesi düzgün çıkmadı. Biri sıkıldım işi yapmayacağım dedi( Şaka değil...) Diğeri makaleleri teslim etmedi. Ötekiyle anlaşma sağladık ondan sonra bir daha haber alamadım vs.. vs..
Ekonomik krizin oldugu şu dönemde millet 3 5 liraya muhtaç durumdayken bu adamların böyle işleri sallaması alıcılarla dalga geçmeleri cidden incelenmesi gereken psikolojik vakalar. Tek tek profillerine girip yaptıkları yorumlara bakıyorum nerede para kelimesi geçiyorsa oralara yorum yapmışlar belli ki ceplerinde para da yok ancak hem paraları yokken hem de müşterilerle bu denli sorumsuzca iş yapmaları insana beter olun dedirtiyor. Ülke insanında ciddi anlamda dürüstlük ve sorumluluk anlayışı problemi var. Kesinlikle bu sadece iş ahlakıyla açıklanacak bir durum değil. Enteresan bir millet olma yolunda ilerliyoruz. Artık kime güvenip iş vereceğim diye 40 takla atıyorum. Adama iş vermeden 30dk profilini mesajlarını yorumlarını inceliyorum.