Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani bu şekilde hesaplamamak lazım. Cuma, cumartesi ve pazar günleri daha fazla açılır makineler. Çünkü ertesi gün okul ve iş derdi olmadığından bu günlerde daha çok gelir insanlar.

Pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri dediğiniz gibi her makine 5 er saat çalışsa bu 4 gün, gün başı 125 TL bırakır.

Cuma, cumartesi ve pazar günleri makineler makine başına 10 saat çalışsa ( tabii bulunduğunuz bölge nasıl bilmek lazım bunları hocam varsayım ile konuşuyorum ) gün başı 500 TL bırakır. Zaten bu tarz kafelerin getirisi hafta sonu olur yani ayakta tutan günler bunlardır.

1500 x 4 = 6000 TL yalnızca ayda 12 gün getirisi olur. Kalan 18 günde 2,250 TL para bırakır. Giderleri çıkardığınızda elinize en kötü 3-4K para kalmış olur. Ama dediğim gibi bölge gözlemi yapmak lazım varsayım ile yapılacak bir iş değil.
bölge olarak fena değil ama tabi açıp görmek lazım. Şuan benim karşımda çay ocağı tarzında bir yer var 2 tane ps4 atıp kaçak işletiyordu iyide iş yaptı sonra sonra durdu ama kendi esnaflığından durdu. Benim düşündüğüm dükkan bugün sordurdum kirası 1.000 TL büyüklük olarak büyük ama ara sokakta cadde üzerinde değil. Bu dükkan 3-4 sene öncesinde internet cafeydi sonra kapandı giyimci oldu oda çıkmış boş şuan. Dükkan merkezi caminin hemen dibi cami girişi dükkanın hemen yanından bu sebeple geleni gideni çok oluyor cumalarda falan cenazeler de falan yığılıyor insanlar buda reklam açısından önemli bir etken. Dükkan sahibi cafe olarak verir mi onu sordurduk akşam haberi gelecek eğer verirlerse iş daha bi ciddileşecek dün bütün gece ps4 dür tv dir araştırdım durdum.